عزیزم از اولی که یک سلول تشکیل میشه جنسیتش رو خدا معین کرده
خدا اینقدر توانایی داره که هرکاریو کنه دیگه جنسیت یه بچه عوض کردن که براش کاری نداره تو خانواده ما منو خواهر و برادرم ۶ تا پسر داریم که همشون نذر اسم محمد هستن بچه های اولمونم همشون دخترن
خدا اینقدر توانایی داره که هرکاریو کنه دیگه جنسیت یه بچه عوض کردن که براش کاری نداره تو خانواده ما م ...
کسی به توانایی خدا شک نداره
عزیزم کارهای خدا روی حکمت هست و این علمی هم که من میگم رو خودش آفریده
خدا بچه هاتون رو حفظ کنه
هرچند داشتن پسر یا دختر افتخار نیست
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کسی به توانایی خدا شک نداره عزیزم کارهای خدا روی حکمت هست و این علمی هم که من میگم رو خودش آفریده ...
داشتن هردوش بنظرم افتخاره ولی واقعا هیچ فرقی بین دختر و پسر برای ما نیس . ولی خب همه دوس دارن از هردو جنسیت داشته باشن . خدا همه بچه هارو حفظ کنه . ممنونم ازت . همه چی به دست و صلاح و مصلحت خداست . حتی توی این دعام نوشته که اگر خدا بخواهد و صلاح بداند بچه پسر میشه
داشتن هردوش بنظرم افتخاره ولی واقعا هیچ فرقی بین دختر و پسر برای ما نیس . ولی خب همه دوس دارن از هرد ...
خواهش میکنم عزیزم
فکرمون یه جاش متفاوته، اونم چیزیه که بهش افتخار میکنیم
روزتون خوش
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹