2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم دلم‌میخاد ولی هرچی فک میکنم رابطه ها دیگه ارزش ندارن.ترجیح میدم ی بچه از بیرون بگیرم و بقیه عمرمو با اون سپری کنم

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
منم دلم‌میخاد ولی هرچی فک میکنم رابطه ها دیگه ارزش ندارن.ترجیح میدم ی بچه از بیرون بگیرم و بقیه عمرم ...

دیدگاهتون خیلی کلی نیست؟شایدم باشن رابطه هایی که سرشار از عشق باشند!

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
دیدگاهتون خیلی کلی نیست؟شایدم باشن رابطه هایی که سرشار از عشق باشند!

من ی رابطه پر از عشقو داشتم ولی الان نابود شده هرکاریم میکنم  دیگه درست نمیشه.

تاپیکامو بخونی متوجه میشی.

وقعا گاهی فک میکنم دیگه رابطه عشقی وجود نداره چون ادما منفعت طلب هستن.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من ی رابطه پر از عشقو داشتم ولی الان نابود شده هرکاریم میکنم  دیگه درست نمیشه. تاپیکامو بخونی ...

عزیزم براتون بهترین ها رو آرزو میکنم...راستش من خودمم خیلی از آینده ی رابطه ها هراس دارم اینکه چ خواهد شد چون ب عینه میبینیم که رابطه ها دیگه پایدار نیست جز توکل ب خدا کاری نمیشه کرد امیدوارم هر چی ب خیر و صلاحتون هست همون بشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
عزیزم براتون بهترین ها رو آرزو میکنم...راستش من خودمم خیلی از آینده ی رابطه ها هراس دارم اینکه چ خوا ...

ممنونم گلم😘😘😘

ممنونم گلم😘😘😘

عزیزم اگه تمایل داری میگی چی شد که با وجود اون همه عشق الان از همسرت دوری؟

عزیزم اگه تمایل داری میگی چی شد که با وجود اون همه عشق الان از همسرت دوری؟

دخالت خونوادش جدیدا گاهی میگم شاید اصن دوسمم نداشته و همه حرفا و کاراش تو این پنج سال دروغ بوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز