2777
2789
عنوان

مشکل حاد و خنده دار من و شوهرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5438 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بچه شیر میدم نون و برنج رو نمیتونم حذف کنم ولی قند مصنوعی رو کلا حذف کردم نمک هم برای شکم بده؟

اسی دوچرخه سواری خیلی خوبه شکمو سفت میکنه 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
پزو 😒

بخدا راس میگم خودم میگم اه چقد چاق شدم اون میگه با نمک شدی

شمالیه دیگه چاق دوس داره.البته من شکم و پهلو اینا ندارم فقط پر میشم از تو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

واقعا نداریم شکمم آب نمیشه هر چی حلقه میزنم فایده نداره

عزیزم شوهرت مریضه که رابطه نمیخواد شکم تو رو بهونه میکنه. باید بره دکتر مشکلشون حل کنه. گرمی بده بخوره. مطمئن باش جنیفر هم که بشی ازت رابطه نمیخواد

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 
شکمتو اب کن  لازم نیست بری باشگاه و هزینه کنی  هرروز صب از کم شروع کن حتا شده روزی ده تا ...

لطفا نسخه اشتباه نپیچید

وقتی چربی موضعی ب صورت هوازی آب نشده دراز نشست باعث سفت شدن و آب نشدن.چربی میشه

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟:
ملکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا😂😂😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯