2777
2789
عنوان

تزریق چربی به لابیا و با س ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد از این چیزا خوشم نمیاد اخساس میکنم بعد یمدت خیلی بد میش  بنظرم با ورزش درستش کنی بهتر

نه عزیزم بد که نمیشه چون چربی از بدن خودمونه. مشکل من اینه که ارتروز زانو و دیسک گردن دارم و نمیتونم ورزش کنم

من اینجا از چند نفر شنیدم که میگفتن که چربی تزریقی زود از بین میره یعنی شاید تا یکسال۳۰ درصدش باقی ب ...

من قبلا به صورتم تزریق کردم الان هشت سالی میگذره ولی هنوز هست.

پزشکا میگن چربی تا اخر عمر میمونه و باعث کلاژن سازی و جوانسازی هم میشه

نه عزیزم همسرم نگفته 😅خودم دوست دارم انجام بدم .

یه چیزی بگم 

موقع رابطه به خاطر خونرسانی زیاد اون ناحیه خودش بزرگتر از اون چیزی که تو حالت عادی هست میشه 

یعنی احتمال زیاد دیگه کوچیک و چروکیده نیست 

ولی اگه به خاطر همسرتون این کار رو میکنین اول نظرشو بپرسین شاید واقعا مشکلی نداشته باشه 

حالا کسی تجربه شو داره یا نه😩لطفا کمک کنید

نه اینجا همه ورزشکار و خدادادین 🤣

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
یه چیزی بگم  موقع رابطه به خاطر خونرسانی زیاد اون ناحیه خودش بزرگتر از اون چیزی که تو حالت عاد ...

اون نظر خاصی نداره میگه اگر اینجوری خودت دوست داری انجام بده من مشکلی ندارم . ولی من چون قراره عمل پیکرتراشی انجام بدم فکر کردم از فرصت استفاده کنم و تزریق کنم . 

کلا الان مشکلی نداره ولی سن که بالاتر بره کم کم چربیش کم میشه منم الان چهل سالمه و اینجوری دیگه توی اتاق عمل اینکارم انجام میدم. فقط دوست دارم در موردش از تجربه دیگران هم استفاده کنم.