2777
2789
عنوان

پیکرتراشی دکتر افسانه ثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 14617 بازدید | 30 پست
من شنیدم بعد یه مدت باید بری ترمیم و اینو خالی کنی و دوباره برات تزریق کنن

نه عزیزم 

چربی رو هیچوقت تخلیه نمیکنن . از بدن خودته و هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد . من هشت سال پیش به صورتم تزریق کردم و خیلی راضیم . 

ترمیم هم اگر کسی دلش بخواد حجم بیشتری بده لازمه . من که نیاز نداشتم

کلا دکتر بار تول مقدار بیشتری تزریق میکنه چون حدود دو سومش دفع میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیسک گردن و ارتروز زانو دارم و نهایت ورزشی که مجازم انجام بدم راه رفتن توی آبه

عزیزم من دوستم بیرون زدگی ستون فقرات داشت با ی مربی عالی و ورزش خوب شد، ان‌شاءالله شماهم مشکلت حل بشه چون بدن واقعا حیفه ک بره زیر تیغ جراح 

عزیزم فقط باس ن چجوریه؟چن تومنه

هر دکتری یک قیمت میده ولی حدود قیمت بین سه تا پنجه تزریق باس ن 

من پیش یک دکتر دیگه عمل کردم و راستش تزریق باس ن رو بی خیال شدم چون می خولستم همزمان ابدو هم انجام بدم و نمیشد و اینکه راستش دوره نقاهتش یه کم سخته چون حدود دو هفته برای شکل گیری بهتر و حفظ اون دکتر گفت باید روی شکم بخوابی و مدتی هم از بالشتهای مخصوص برای نشستن استفاده کنی . 

من شنیدم بعد یه مدت باید بری ترمیم و اینو خالی کنی و دوباره برات تزریق کنن

نه

این اصلا صحت نداره .من شش ماهه که درحال تحقیقم و به مطببیش از پانزده جراح مراجعه کردم و مشاوره گرفتم . با کسانیکه چند ساله عمل کردن هم صحبت کردم و مقاله و خلاصه برای خودم یه پا مشاور شدم😅

هر دکتری یک قیمت میده ولی حدود قیمت بین سه تا پنجه تزریق باس ن  من پیش یک دکتر دیگه عمل کردم و ...

سلام عزیزم ببخشید میخواستم بپرسم عمل کردین ؟؟ من میخوام پروتز باس ن انجام بدم و دنبال دکتر خانوم هستم که کارش خوب باشه ، بعدم اگه بعد از یه مدت باردار بشم چون به وزنم اضافه میشه از ۵۰ واسه بارداری اولم رفتم رو ۸۵ کیلو ،به نظرتون چربی باس ن کم میشه لاغر کنم دوباره ؟؟؟ من اطلاعت ندارم زیاد 

میدونی خطر مرگ داره؟ جونت ارزشمندتره یا زیبایی؟

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

دوستان کی تزریق چربی به باس ن انجام داده؟ ماندگاری چقدره؟ 

اون خانومایی که میگن با ورزش و رژیم من هرچه قدر هم ورزش کنم رژیم بگیرم لاغر شم باز پهلو دارم باس ن ندارم. یا کسایی که خیلی لاغرشدن پوست شل دارن چی؟ زن داداش من هفته پیش ابدو لیپو کمر و ران پاشد خیلی درد کشید ولی راضیه از نتیجه. 

منم خیلی دوست دارم ولی همسرم میگه تو هم باید 8 سال هرروز بری باشگاه اگر چربی و پوست شل موند بری عمل کنی. 

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
چرا من نمیتونم این کارارو درک کنم؟ چند ساله؟ چند کیلویی؟ چرا ورزش نمیکنی؟؟؟

حتما خوش هیکلی😁

حتما خوش هیکلی😁

خب اره اضافه وزن ندارم و این ک مجردم و هنوز زایمان نکردمم بی تاثیر نیست 

اما واقعا این کارارو درک نمیکنم 

تزریق ژل ب لابیا؟؟؟؟؟؟؟ اخه ینی چییییی

خب اره اضافه وزن ندارم و این ک مجردم و هنوز زایمان نکردمم بی تاثیر نیست  اما واقعا این کارارو ...

حالا در اون حد که نه. ولی منم حتی ترک شکم هم دوست دارم بالاخره دوتا بچه دسته گل اووردم. ولی از اینکه پهلو دارم و با س ن ندارم همیشه در عذاب بودم😢 حتی پوست و استخون بودم پهلو داشتم صاف صاف بودم😔