2777
2789
عنوان

اولین تاپیک اینجانب😌🖐

224 بازدید | 18 پست

اگر گفت باید برم

جلوشو نگیر!

وقتی بخواد بره ، میره... ولی همون فرصتی رو که تو آخرین لحظه داری مهربون باش،

بخند و دست از خاطره ساختن بَرنَدار!

بزن زیر دماغش بگو احمق جون نری بگی بد بود... گریه نکن، بخند و بازوش رو نیشگون بگیر،

بهش نگو دوس ندارم حرفایی که به من زدی به یکی دیگه بزنی!

نگو اگر زدی پای حرفات وایسی.

نصیحت نکن،

نفرین نکن،

فقط لحظه آخر بازم از ته قلبت دوسش داشته باش انگاری قراره بمیره!

وقتی رفت... بزن زیر گریه... یه هفته،

یه ماه،

یه سال،

همچین که خالی شدی یه شب یه جایی یه زمین خوش آب و هوا گیر بیار یه چاله بکن و خاطره هاتو بریز داخلش و روش خاک بریز.

یه شاخه گل بذار سر قبرش و بشین یه فاتحه ام بخون برای روزای خوبتون.

آخرین تصویر تو ازش میشه یه خاکسپاری مُجلل و روزی که مُرد؛ ولی آخرین تصویر اون از تو میشه یه آدم مهربونِ تکرار نشدنی!

اون هربار که یادِ تو میوفته میمیره...

فکر کنم این انتقام منصفانه اى باشه!

مائده# 🌞

سلام شب همگی بخیر

من مائدم یه عضو تقریبا قدیمی سایت قبلنا اینجا با یه اسم دیگه فعال بودم  ویه عالمه دوست های مختلف داشتم😎ولی به چندتا دلیل رفتم و چندماه قبل برگشتم ولی خاموش نه پستی نه تاپیکی فقط میدیدم و رد میشدم تا امشب که تصمیم گرفتم عرض اندام کنم 

نوشته ی بالا😄☝️

تجربه ی خودمه شما ازاین تجربه ها داشتین؟

کاربریتو بگو بشناسیمت

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

منم نظرم همینه رفتنی باید بره 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت بود یا دوستت ؟؟؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

رفتی باید بره..جلوشو نگیر..یه تاکسی براش بگیر..پولشم خودت حساب کن....پشت سرشم یه تف بنداز😏😏

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

نگاه کردم تاپیک ترکید اون مردک ابله هم ترکید؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ