2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که تنگی نفس داره چطور

نمیدونم والا

حتما با پزشکتون مشورت کنید

اگه با از دهن نفس کشیدن مشکل ندارید راحته

من یه هفته تامپون تو بینیم بود که این پروسه برای هر پزشکی متفاوته

من تنگی نفس ندارم اما یه جورایی فوبیا نفس تنگی دارم و فقط،کافیه یه لحظه نفسم بره فورا شروع میکنم به دست و پا زدن

لحظه اول که به هوش اومدم چون گلومم یه کم انگار زخم بود به خاطر لوله و اینا تا چند ساعت یه خورده اذیت شدم ولی،خب هم عادت میکنید هم میشه تحمل کرد 

بعد یه هفته میتونم بیرون و اینور اونور برم؟

اره بابا میتونی فقط فعالیت سنگین نباید کنی مثلا بعد ۱ هفته یا ۱۰ روز ک گچت رو باز میکنی  و بخیه هارو میکشی دیگه خیلی راحتی عادی فقط ی چسب میزنی میری بیرون ..

من گچمم خودم وا کردم😂😂

اره بابا میتونی فقط فعالیت سنگین نباید کنی مثلا بعد ۱ هفته یا ۱۰ روز ک گچت رو باز میکنی  و بخیه ...

ورزش از چند ماه بعد میشه کرد؟

من به هر چی بخوام میرسم💚
[QUOTE=138964442]ورزش از چند ماه بعد میشه کرد؟[/QUOTE ۷ ی ماه  ولی مثلا خیلی مراقب باش کسی نزنه ...

استخر به خاطر عفونت و این چیزا خیلی وقته نمیرم ورزشم رزمی اینا نه مثلا پیلاتس

من به هر چی بخوام میرسم💚
نمیدونم والا حتما با پزشکتون مشورت کنید  اگه با از دهن نفس کشیدن مشکل ندارید راحته من یه هفت ...

وای ۱ هفته تامپون 😟😟😟موقع کشیدنشون درد نداشتی ؟

برای من دو روز بعد کشیدشون چون تامپون اگه بمونه خشک میکنه اذیت میشه ادم موقع کشیدن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز