2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه وارده بریز تو بورس واست خرید و فروش کنه یا چندتا سهم بخر کاریشون نداشته باش بزار چندسال بمونه ...

اره داداشمم میگه برات سهام میخرم خیلی سودش بیشتره تا طلا 

سکه بهتره اجرت نداره

ی دونه میشه ☺️

برای پس انداز میخوام ، ک چند سال دیگه ی چیز بیاد روش

والا هر بانکی میره آدم همش سود سود 

عینه نزوله ، منم اینجور خوشم نمیاد

ب نظرت چند سال دیگه سکه قیمتش میره بالا یا طلا گلم؟

ی دونه میشه ☺️ برای پس انداز میخوام ، ک چند سال دیگه ی چیز بیاد روش والا هر بانکی میره آدم همش سود ...

تو کار بورس نیستی؟اگه برای پس انداز میخای ی سکه بخر بزار کنار اگ میخای استفاده کنی برای خودت ی تیکه بخر،طلا اصلا مشخص نیست چقد بره بالا ولی میره بالا پایین نمیاد

پولتو بده چندتا سهم بنیادی خوب بخر طولانی مدت مثلا چهار پنج سال نگهشون دار مطمئن باش پشیمون نمیشی ار ...

داداشم میگه میخای سهام طولانی مدت بفروش میخای خرید فروش که هرماه پول دستت بیاد مثلا از ۱۰۰ تومن ماهی ۱۰ تومن

تو کار بورس نیستی؟اگه برای پس انداز میخای ی سکه بخر بزار کنار اگ میخای استفاده کنی برای خودت ی تیکه ...

بورس رو یکی از دوستهای شوهرم توش هست ۱۰۰میلیون ضرر کرده ،شوهرم میگه دوستم میگه بورس ازین ناب سامانی در بیاد سود نخاستم خوده پولم و بتونم داشته باشم بسه برام

بخاطر ه این شوهرم چشاش ترسیده

میترسم بهش اصرار کنم فردا روز چیزی بشه از چشم من ببینه

داداشم میگه میخای سهام طولانی مدت بفروش میخای خرید فروش که هرماه پول دستت بیاد مثلا از ۱۰۰ تومن ماهی ...

خرید و فروش سخته ریسک توشه آدم وارد میخواد ولی طولانی مدت نه. عرضه آریا ساسولو خریدی؟

بورس رو یکی از دوستهای شوهرم توش هست ۱۰۰میلیون ضرر کرده ،شوهرم میگه دوستم میگه بورس ازین ناب سامانی ...

اره بورس سود و ضرر داره ولی مطمئن باش دوست شوهرت میلیاردی کار میکرده که ۱۰۰ تومن ضرر کرده و براش چیزی نیس و دو روزه جبران میکنه ۱۰۰ تومن رو

اره بورس سود و ضرر داره ولی مطمئن باش دوست شوهرت میلیاردی کار میکرده که ۱۰۰ تومن ضرر کرده ...

واقعا راست میگی ؟

تو سررشته داری تو بورس؟

ببخشید مزاحمت میشم 

عزیزم نه راستش نمیخوام کسی بفهمه طلا خریدم منظورم خانواده ی شوهرم هستن، میخوام بگم گزاشتم تو بانک

شوهرم هم ب خودم واگزار کرده، مشورت میکنم با شما

ی طلا فروشه آشنا دارم خب؟ گفت هرچ قدر طلا میخواهی بیا ببر ب صورت اقساط قسطش رو بیا بده 

فقط من بااجرتش حساب میکنم

الان شما میگی این کار رو بکنم یا طلا فروشه ب نفعه خودش حرف زده

یا همون سکه رو بخرم؟

بهتر از همه چیز طلا فقط اگه آب شده بگیری بهتر اگه هم نه میتونی طلا کوچیک سبک بگیری من از گالری طلا سنجاق خرید میکنم هر سری هم میخوام عوض کنم خودشون ازم با قیمت خوب بر میدارن بعد چیزه دیگه ای میخرم https://sanjaaq.com/