2821
2789
عنوان

چالش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 135 پست
نه عزیزم...من اصفهانی ام کلا....اصالتا ترکم..اصفهان چندتا شهرستان داره ترک زبونن....ولی الان حدودا پ ...

اهاااا پس اینجوری گلم

اخه زبونت مثل زنجانیا بود شک کردم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنها عکسی که پیدا کردم روی پروفایل تلگرام مامانم بود در این حد داغونم میذارم لایک کنید تا پاک کنم ...

اومدم لایک کنم حذف کرده بودی...خیلی هم خوشگلی 🌹

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
ای جانم😍😍😍چه نانازی چندسالته؟ نی نی خودته؟

35  

آره عزیزم

مورچه خانومه

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  
اهاااا پس اینجوری گلم اخه زبونت مثل زنجانیا بود شک کردم

زبون ترکی که اینقدر لهجه هاش متفاوته که حد نداره...مثلا زبون ده ما با ده پایینی و بالایی زمین تا آسمون فرقشه🤭

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
35     آره عزیزم مورچه خانومه

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳۳۵ سالته؟؟؟؟؟؟؟بخدا گفتم الان میگی ۲۵

ماشاالله هزار ماشاالله  واسه خودتو اون مووووووورچت اسپند دود کن حتما😍😍😍😍😍😍😍

زبون ترکی که اینقدر لهجه هاش متفاوته که حد نداره...مثلا زبون ده ما با ده پایینی و بالایی زمین تا آسم ...

اره دقیقااااا برای ما هم اونجوریه

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳۳۵ سالته؟؟؟؟؟؟؟بخدا گفتم الان میگی ۲۵ ماشاالله هزار ماشاالله  واسه خودتو ا ...

خداروشکر در این زمینه خیلی زیاد شانس آوردم  

مرسی عزیزدلم  

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

بیاید عکس دخترمم بذارم

ای جووووووونم خدااااا  اخ قلبم😍😍😍😍😍