2777
2789
عنوان

چالش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 135 پست
دوس داری میذارم نصفه

بذارررر

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد تو نمیذاری🙄

بگم عکس ندارم باور میکنی

من اصلا عکس از خودم ندارم توی گوشیم

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

هی اسمتو خوندم تخم شربتی...نمیدونم چرا برعکس میخوندم.🤔...بعد یهو امضاتو که دیدم..دوباره اسمتو خوندم یهو اینجوری شدم😯😯😲😲😂😂😂😂

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
هی اسمتو خوندم تخم شربتی...نمیدونم چرا برعکس میخوندم.🤔...بعد یهو امضاتو که دیدم..دوباره اسمتو خوندم ...

حق داری  

هی اسمتو خوندم تخم شربتی...نمیدونم چرا برعکس میخوندم.🤔...بعد یهو امضاتو که دیدم..دوباره اسمتو خوندم ...

خخ سلام زر نزن خوبی

وای دختر اسم تو زر نزن مونده تو ذهنم

پاک نمیشه اصلا

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
خخ سلام زر نزن خوبی وای دختر اسم تو زر نزن مونده تو ذهنم پاک نمیشه اصلا

سلام..خوبم تو خوبی.....عیب نداره...منم اسم خیلیا رو.چپکی میگم...مثلا همین تخم شربتی😂😂😂😂😂😂😂

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
بچه ها منم عکسمو بذارم نظر بدین؟

لایک کن وقتی گذاشتی