2777
2789
عنوان

جراحی بینی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 31 پست
اره دقیقا منم الان بین دکتر مفرد و سلطانی فر موندم حالا هنوز ویزیت دکتر سلطانی فر نشدم ولی حس میکنم ...

اینا فقط بشانسه ...ک ما نداریم بهترین دکترم بریم تررر میزنه اخرر  

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
اون یکی‌ هر میبینه میگه خیلی بد عمل شده ولی جلوش میگیم‌خوب شدی ،پوست بینی انگار خوب نکشیده .

میخوام سرمو بکوبم به دیوار😂

قشنگ دارم ایمان میارم که عمل بینی کاملا شانسیه😂🤦🏼‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا فقط بشانسه ...ک ما نداریم بهترین دکترم بریم تررر میزنه اخرر    

من همش حس میکنم مفرد یا خیلی خوب درمیاره و کلا خراب میکنه، ولی سلطانی فر نسبتا خوب درمیاره همرو

خسته شدم انقد فکر کردم😂

من همش حس میکنم مفرد یا خیلی خوب درمیاره و کلا خراب میکنه، ولی سلطانی فر نسبتا خوب درمیاره همرو خست ...

نیمه فانتزی رو خوب درمیاره سلطانی فر ..

فعلا عکس دادم زرگری ببینم چی میگه بهم ..

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

من پنج شنبه با ایشون جراحی دارم. 

هزینه جراحی ب شما چقد گفته. واینکه سر چی گفته سفارشی؟ 

ب من گفت بینیت خیلی کم کاره. ولی خیلی خوب میشه. ولی نگفت سفارشی

واسه حاجت من میشه صلوات بفرستید🙏🙏🙏
من پنج شنبه با ایشون جراحی دارم.  هزینه جراحی ب شما چقد گفته. واینکه سر چی گفته سفارشی؟  ...

باورتون میشه من یادم رفت هزینرو بپرسم؟

والا نمیدونم چرا گفتن سفارشی. فکر کنم چون بینیم استخونیه اینجوری گفتن. ولی به من نگفتن بینیم کم کاره

عزیزم همین امروز پیامتو دیدم. امروزم عمل داری. امیدوارم راضی باشی. از نتیجش به منم بگو♥️

باورتون میشه من یادم رفت هزینرو بپرسم؟ والا نمیدونم چرا گفتن سفارشی. فکر کنم چون بینیم استخونیه این ...

سلام عزیزم. من پنج شنبه جراحی کردم. فعلا ک نمیشه نظری داد. ولی اصلا درد و کبودی ندارم. راحت بود 

واسه حاجت من میشه صلوات بفرستید🙏🙏🙏

برای جراحی بینی دکتر علی اصغر شیرازی یکی از بهترین پزشکان.  بسیار با اخلاق ، بسیار با تجربه و کاردرست. واسه جراحی بینی دختر خالم رفته بودم مطبشون انقد خوببود ک خودمم پولم جور بشه میخوام حتما برم پیش ایشون

من یکی از دندون هامو از دست داده بودم  و فکر میکردم دیگه کاریش نمیتونم بکنم قشنگگ اعتماد به نفسم اومده بود پایین رفتم پیش دکتر بصیرزاده برام ایمپلنت کردن الان دیگه دندون مثل روز اولش شده یعنی اصلا مشخص نیست ک این دندون اولیه ی خودم نیست