2777
2789

میگم اینا خارجیا برای سرویس بهداشتی فقط از دستمال استفاده میکنن..تو دوران قرنطینه کامیون کامیون دستمال خریدن ...چطور مریض نمیشن ....😟😟😟😟

یعنی تو سرویساشون شیلنگ اب ندارن ؟!😂😂😂😂

فان#  

بهش فکر میکنم حالم بهم میخوره

ریدمان مالیده شده🤢🤢🤢

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خب یه شیلنگ لامصب بذارن ..هرروز عین مرغابی تو حموم نباشن 😂

😂 😂 یکی از فامیلامون خارج بود و بعد حدود 10سال اومد ایران. بعد رفت دستشویی خونه مامان بزرگم و فقط دستشویی ایرانی بود. وقتی برگشت انگار پاهاش شکسته بود گفت اخ پتهام خواب رفت چیجوری قبلا من میرفتم پس😂😂😂

بعد اینا دخترش میگفت ما همیشه بعد دستشویی از کمر به پایین رو میشوریم راست و دروغشو نمیدونم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
الان همه خارج رفته ها غیب شدن که بیان تجاربشونو در اختیارمون بذارن 😂

اخه من اونجا ، ی ظرف اب معدنی پر اب میکردم با خودم میبردم اغلب ایرانیا تو توالت شلنگ کشیدن همون شلنگ خودمونو داشتن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز