2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 29 پست

منم ی خاستگار دارم ۱۵ الی ۱۶ سال ازم بزرگتره پسر خالم هستش و خارج درس خونده و پولداره و خوش اخلاق مامانم میگه قبولش کن ولییییییییی با اینکه خییییییلی دوس دارم از تنهایی در بیام و ازدواج کنم دودلم 😔😔نمیدونم چیگار کنم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بفرستش واسه من😁

واقعا 

خدایااااا من چ مرگه ک دوسش ندارم 

کلی نی نی سایتیا بهم گفتن قبولش نکن خیلی اختلاف سنی دارین

تو اگه جای من بودی قبولش میکردی؟؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
پس یه دوره بحرفین ببینش ببین اصلا دلت میخواد بری بغلش بشینی؟ ارزششو داره از مجردیت دست بکشی به دلت م ...

میدونی دوس دارم یهو بریم سر خونه زندگی 

حوصله خرید عروسی و جهیزیه و ارایشگاه و لباس عروس و ... رو ندارم و هیچ ذوقی هم ندارم واسه این کارا😕 البته درسمم سنگینه و امتحانامم داره شروع میشه حوصله یه دغدغه دیگه رو همزمان ندارم😐

واقعا  خدایااااا من چ مرگه ک دوسش ندارم  کلی نی نی سایتیا بهم گفتن قبولش نکن خیلی اختلاف ...

بستگی به قیافه و تیپشم داره خیلی پیر نزنه

خودت چند سالته؟

بستگی به قیافه و تیپشم داره خیلی پیر نزنه خودت چند سالته؟

21 سالمه 

خیییلی جوون میزنه نسبت ب سنش 

ولی دوستان میگن زود پیر میشه و باید پرستاریشو کنی😣😣

🤣🤣🤣یکم پیش دلش نمیخاست خخپس معلوم میشه شما کیس خودتیو دوس نداری

شوخی کردم چون میدونم جدی نیست اینجوری گفتم اگه اینم جدی بشه احتمالا بی حس میشم😂

منم ی خاستگار دارم ۱۵ الی ۱۶ سال ازم بزرگتره پسر خالم هستش و خارج درس خونده و پولداره و خوش اخلاق ما ...

اگ از اخلاقش مطمئنی

یه چنبار باهم صحبت کنید اگ دیدی برات جذابه وقتی شرایطش خوبه چرا الکی رد کنی

مارو دور ننداز  
21 سالمه  خیییلی جوون میزنه نسبت ب سنش  ولی دوستان میگن زود پیر میشه و باید پرستاریشو کن ...

عزیزم اگر بهتون علاقه دارن و شما هم میتونید بهشون علاقه پیداکنید چرا قبول نکنید، همه چیز سن نیست، اگر به خودشون میرسن و سنشون کمتر میخوره مشکلی نیست مطمئن باشید در اینده هم اگر زندگیتون آرامش داشته باشه از سنشون کمتر به چشم میان، مرد اگر علاقش بیشتر باشه خیلی خیلی بهتره، و این روزها با وجود مشکلات اقتصادی فکر کنید با یه نفر زندگیتون رو شروع کردید ۳،۴ سال بزرگتر از خودتون و نتونست حداقل امکانات رو براتون فراهم کنه این زندگی بهتره یا زندگی با کسی که شما رو دوست داره و انشاالله یه عمر قراره توی رفاه زندگی کنید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز