2821
2789
عنوان

شربت سرما خوردگي كيدي كلد

16094 بازدید | 10 پست

ماماناي مهربون سلام شبتون بخير 

عيدتون هم مبارك 

دخترم يك ساله هست امروز از صبح چن بار ابريزش بيني داشت رفتم داروخانه واسش شربت سرماخوردگي كيدي كلد داد ميخواستم ببينم 

اين شربت چطوره؟

واس دخترم كه يك ساله هست چه مقدار بدم؟

واينكه عوارضي نداره اين شربت؟

ممنون ميشم اگ از تجربه هاتون بگين

باتشكر 

خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏

کدوم عید مبارک 🤔

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

عیده چیه دوباره

تاثیری نداره

برا ابریزش ستیریزن شربتشو بده

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون یکساله هست میتونی بدی، شربت خوبی هست

ممنون تأثير داره واس ابريزش بيني و عطسه و از سرماخوردگي جلوگيري ميكنه؟؟تا چن روز بايد بدم؟؟

عوارض نداره كه؟؟؟

خدايا مراقب عزيزانم باش به خودت سپردمشون 🙏🙏
ممنون تأثير داره واس ابريزش بيني و عطسه و از سرماخوردگي جلوگيري ميكنه؟؟تا چن روز بايد بدم؟؟ عوارض ن ...

اره ولی من معمولا سیتریزین میدم واسه فقط آبریزش، اگه سرما خورده حداقل پنج روز بهش بده اندازه یه قاشق مربا خوری هر 8ساعت، نه عوارض نداره

شربت ردکولد ضد سرفه، ضد ویروس و ضد تب و مهم تر از همه به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کلی کمک میکنه و طعم این شربت بسیار مورد پسند کودک شما است و مصرف این  شربت کودکتان را مقابل ویروس ها مقاوم میکنه. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/redcold/