2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 71 پست
اخه فقط رفتم مراحل آزاد سازی زدم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مثلا چه شرکتی انتخاب کنم سوی نیس بگه دل ...

روش مستقیم زدی یا غیر مستقیم؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
سهام یک میلیونی سود سی درصدش پنج میلیونه سهام 500 تومنی سود سی درصدش دومیلیون و ششصد وده هزار تومن

عزیزم ارزش سهام ها باهم فرق میکنه . اونا که 500 هستن ارزشش فرق داره باهمدیگه

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فقط رفتم مراحل آزاد سازی زدم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مثلا چه شرکتی انتخاب کنم سوی نیس بگه دل ...

خوب کاری کردی آزاد کردی چون اکثر سهام عدالت مال شرکت های بنیادی هست هر چقدر نگه داری ارزشش بیشتر میسه

بعد کم کم برو بورس یادبگیر خودت بفروششون

نمیتونی یاد بگیری کسانی هستند که برات میفروشن

فقط باید بری کد بورسی بگیری

خوب شاید شماره ای که تو سامانه ثبت کردی با شماره الانت مغایرت داره

خب موقع ازاد سازی روش مستقیم  شمارمو  تغییر دادم  و کد پیگیری به همین شمارم اومد.   ولی الان نمیدونم چرا پیامک نمیشه ☹

🌷برای سلامتی آقا امام زمان صاحب الزمان صلوات🌷

خب موقع ازاد سازی روش مستقیم  شمارمو  تغییر دادم  و کد پیگیری به همین شمارم اومد. &nb ...

منم شماره مامانم رو تغییر دادم براش پیامک نمیاد 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود