2821
2789
عنوان

شوهرم همیشه مسته

| مشاهده متن کامل بحث + 4730 بازدید | 50 پست

فردای اونروز به شوهرم زنگ زدم با حالت عصبانی که چرا اینجوری میکنی چرا نصف شب مهمون مست میاری خونه و اونم عین طلبکارا حرف میزد مگه چیکار کردم قطع کن حوصله بحث ندارمو ازین حرفا با اینکارش بیشتر عصبانی شدمو قاطی کردم به مامانم گفتم زنگ بز خواهر بزرگترش بگو جمش کنه اونم زنگ زدو شکایت شوهرمو کرد که چند وقتیه شورشو دراوورده به حرف ماهام گوش نمیده و هر شب مست با پسرعمو و این حرفا

ازینورم من به پسرعموش پیام دادم پاتو از زندگی ما بکش بیرون دارب باعث جدایی ما میشی اونم سین کرد جوابمو نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دو روز خونه مامانم بودم زنگ زد گفت ماشینو بیار خونه بعد با اسنپ برو منم اومدم خونه کارامو کردم تمیز چردم میخواستم اسنپ بگیرم شوهرم عذرخواهی کردو با مهربونی گفت نرو ولی بعدش دیگه مهربون نبود بهم رو خوش نشون نمیده بی اعتنایی میکنه انگار من مقصرم حتی پشه کف پاش بود زدم کشتم داد زد گفت نزن کف پاک کثیف شد 

باهام به زور حرف میزنه همین الانم گفت چرا به پسرعموم پیام دادی خیلی ادم بیشعورو بیتربیتی هستی گفتم خواستم تو بیخیالش نمیشی اون بیخیالت شه گفت اون درست ترین ادم دنیاست منم گفتم زندگیمون از همه چیز مهم تره بعدم پا شد رفت خوابید گفت تو چقد بیشعوری نچ نچ منم گفتم تو بیشعوری که تلفنی مادرمو فوش میدیو ابجیمو گرفتی نا حق کتک زدی اونم گفت حتما حقش بوده ک کتک خورده گفتم ابجیم از تو متنفره گفت منم ازش چندشم میشه گفتم دل به دل راه داره

خواهرم خیلی اصرار داره ولی من خودم نمیتونم نه ک عاشقش باشم و کشته مردش ولی بخاطر نگاه دیگران نمیتونم ...

چند سالشه؟؟ خودت چند سالته؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
خواهرم خیلی اصرار داره ولی من خودم نمیتونم نه ک عاشقش باشم و کشته مردش ولی بخاطر نگاه دیگران نمیتونم ...

برای خودت زندگی کن. نه رضایت دیگران. ک لق مردمو و نگاهشون...

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

دو روز دیگه بچه بیاری بشه عین باباش خوبه؟

یا کمکش کن تغیر رفتار بده یا طلاق اینجور که نمیشه زندگی کرد اگه شرایطشو داری برین یه شهر دیگه پسر عمو و دوستاشو نبینه

وا این چ زندگیه زن برا چیش بود

دقیقا عین مجردا هر کار دوس داره میکنه بعد من اعتراض میکنم ادم بده و حساس میشم

بخدا من ادمو نه کنترل میکنم نه گیر میدم حتی میگم برو با دوستات بیرون نه اینکه نصف شب بیاد یا کلا خونه نیاد