2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه سوال بپرسم؟

من دوماهمه تا الآن فقط یه سونو شکمی دادم واسه قلب و لک بینیم

الآن باید آخر ماه سوم برم دکتر واسم غربالگری بنویسه؟با همون دستگاه سونوی خودش واسم انجام میده؟آخه دکترم خودش واس قلب بچم سونوم کرد

سونو ان تی چیه؟توی غربالگری اول چه چیزایی رو میبینن؟

من هیچی نمیدونم

♡خدایا شکرت♡

من یه سوال بپرسم؟ من دوماهمه تا الآن فقط یه سونو شکمی دادم واسه قلب و لک بینیم الآن باید آخر ماه س ...

نه عزیزم دکتر خودت انجام نمیده. سونو ان تی هر کسی بلد نیس. من بخاطر کرونا قلب رو نرفتم.  خودم هفتگی حساب میکردم . بین هفته ۱۲ و ۱۳ و شش روز باید ان تی بری و آزمایش خون غربالگری 

من یه سوال بپرسم؟ من دوماهمه تا الآن فقط یه سونو شکمی دادم واسه قلب و لک بینیم الآن باید آخر ماه س ...

برو دکترت واست مینویسه.  سونو ان تی مراکز خاصی انجام میدن. لازم نیس مثانه پر باشه.  بعد حتما با جواب سونو میری آزمایش که اونم لازم نیس ناشتا باشی حتی غروب هم میتونی بری

برو دکترت واست مینویسه.  سونو ان تی مراکز خاصی انجام میدن. لازم نیس مثانه پر باشه.  بعد حت ...

باید همونروزی که سونو واسم انجام میده همونروز با جوابش برم آزمایش خون؟

♡خدایا شکرت♡

نه عزیزم دکتر خودت انجام نمیده. سونو ان تی هر کسی بلد نیس. من بخاطر کرونا قلب رو نرفتم.  خودم ه ...

آزمایش خون رو همون موقع مثل سونو بهم جوابشو میده؟

توی غربالگری چه چیزهایی رو مشخص میکنن؟

♡خدایا شکرت♡

باید همونروزی که سونو واسم انجام میده همونروز با جوابش برم آزمایش خون؟

اگه سونو زود انجام بشه میتونی بری آزمایش بستگی به تایم کاری آزمایشگاه داره. غربالگری هم همه ازمایشگاهها ندارنگ اول جاش رو تعیین کن. سونو وقت بگیر ولی ازمایشگاه لازم نیس هروقت بری انجام میدن