2777
2789
عنوان

کنکوری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست
قربونت عزیزم.پزشکی

ابجی میشه درخواستمو قبول کنی 

لطفآ❤

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بیا مشاورمن شو ثواب میکنی😢

ای جان چی بگم منم نظام قدیم بودم بگو

امشب آخرین شبیه هستم، منم امتحانام شروع میشه کم میام 😟😟😟

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ای جان چی بگم منم نظام قدیم بودم بگو امشب آخرین شبیه هستم، منم امتحانام شروع میشه کم میام 😟😟😟

چجوری کتابارو تموم کنم که یادم نره چجوری درس بخونم یکم راهنمایی میکنی ابجی شکلات❤

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚
چجوری کتابارو تموم کنم که یادم نره چجوری درس بخونم یکم راهنمایی میکنی ابجی شکلات❤

اسمم شیرینه😉😉😉

مگه تاالان تموم نکردی گلم؟ 

ببین مباحث مهم بخون از هر درس بزن تو نت برات میاد

تست زدی تاالان؟ اگه نزدی عیبی نداره منم پارسال همین موقع ها تستو شروع کردم 😍😍😍

بلند بلند نخون وقتتومیگیره

از این فرصت اضافی هم که باکرونا پیش اومده استفاده کن 😍😍😍😍😍😉😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
اسمم شیرینه😉😉😉 مگه تاالان تموم نکردی گلم؟  ببین مباحث مهم بخون از هر درس بزن تو نت برات می ...

حقیقتآ تست نزدم یعنی واقعآ میترسم انگار یکی جلومو میگیره یعنی من باچشم بخونم میشه فک نکنم😦

حقیقتآ تست نزدم یعنی واقعآ میترسم انگار یکی جلومو میگیره یعنی من باچشم بخونم میشه فک نکنم😦

خب عزیزم تایم باقی مونده رو هشتاد درصد تست بزن بیست درصد مرور....سعی کن بیشترم روی نقاط قوتت کار کنی که مطمعن شی جواب میدی

آره عزیزم البته هرکس به یه شیوه ای عادت داره ولی من تو دلم میخوندم، خب از الان تست بزن، میتونی

سوال داری بپرس تا 12 ونیم هستم احتمالا 😊😊

گوشیم خاموش کن که وسوسه نشی بری تو سایت

خب عزیزم تایم باقی مونده رو هشتاد درصد تست بزن بیست درصد مرور....سعی کن بیشترم روی نقاط قوتت کار کنی ...

سلام 80 درصد تست بزنم و20درصد مطالعه مثن چجوری