2777
2789
عنوان

تنگه واشي

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 26 پست
آره عزیزم،مثلا بری دربند تا امامزاده بری،یا بالاتر

اها👌🙏🏻

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم شنا بلدی برو   بلد نیستی بهت خوش نمیگذره من داشتم غرق میشدم هرگز یادم نمیره

واااي😰 

خب نميرم سمت آب😂

جهان یه چیز مثبت بهم نشون بده بعد. هیچ چیز مثبتی تو زندگیم ندیدم😶

ببین تا زمانی که منتظر باشی تا جهان اتفاق مثبت نشون بهت بده

هیچ اتفاقی نمیفته .تو باید شکرگزار باشی و انرژی مثبت بدی...

من تجربه زیاد دارم تو این موضوع

ممنون عزيزم جايي داره كه بشه چند ساعت نشست ناهار درست كرد؟

آره داره قبل از آب هست. ولی بعد از اینکه این آبها رو گذروندی میتونی بری غذا بخوری. راستی دمپایی هم تو راه می‌فروشن. خیلی خوش میگذره. انشالله شما هم لذت ببری. غذا جوجه موجه سخت میشه ولی بعضی ها میارن. سیخ آخه خطر تو راه اب

بدون بچه برو.تیر و مرداد هم برو.ببین بحدی خوبه به حدی خوبه که عاشقش میشی بخدا.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
خوندم.اتفاقا امضات رو . یه ذره مثبت تر به جهان نگاه کن خیلی منفی بود .اعتماد به نفست رو ببر بالا .ح ...

دقیقا ۳۳ سال که سنّی نیست.ما پسر ۴۴ ساله هم چندتا داریم.۴۴ و ۴۲ و ۴۰

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
آره داره قبل از آب هست. ولی بعد از اینکه این آبها رو گذروندی میتونی بری غذا بخوری. راستی دمپایی هم ت ...

آها پس يني اول بايد از آب رد بشيم كه يه جايي پيدا كنيم واسه نشستن ؟

بدون بچه برو.تیر و مرداد هم برو.ببین بحدی خوبه به حدی خوبه که عاشقش میشی بخدا.

مرسي عزيز حتما ميرم😍