2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
اها...پس داروهاتون به همین دلیل بوده. انشالله که باردار میشی،الان علم خیلی پیشرفت کرده و هیچ جای نا ...

جدی؟...اگه اون قرص ها رو نخورم و آمپول رو نزنم میشه اقدام کنم؟..مشکلی پیش نمیاد؟

دست گلت درد نکنه...منم حتتتتما دعا میکنم برات...فقط وقتی رفتی سوره های ناس و فلق رو زیاد بخون...ذکر ...

چشم فداتشم مرسی قربونه چشات

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی؟...اگه اون قرص ها رو نخورم و آمپول رو نزنم میشه اقدام کنم؟..مشکلی پیش نمیاد؟

مشکلی که پیش نمیاد ولی خوب شاید باردار نشی،حتما دکتر یه چیزی  میدونسته که داده 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
برای منم دعا کنید بی دردسر باردار بشم...اولین باره که میخوان اقدام کنم استرس دارم...

استرس نداشته باش خودتو کاملا بزن بیخیالی و اونقدر انتظار نکشی.انشالا اولین اقدام جواب میگیری .

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
استرس نداشته باش خودتو کاملا بزن بیخیالی و اونقدر انتظار نکشی.انشالا اولین اقدام جواب میگیری .

مرسی از کمکت...فقط موندم اون آمپوله چی بود وقتی سونوم جوابش خوب بود و مشکلی نداشتم🤔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز