2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

435 بازدید | 21 پست

بچه وضع مالی ما خداروشکر خوبه(شوهرم واردکننده جنس ازچین هست)

ولی دیوونم کرده مثلا یه دبه ماست میخره یه قاشق ازش کم شه هی میگه کی خورد کی خورد،دادی بابات برد خونشون😶

درحالی که وضع مالی بابامم عالیه و خیلیییی خودش ولخرجه

الان گیر داده دوغ چرا کم شده،از همسایه یک کیلو الو خورشتی خریدم هرچی گفتم پولشو بده نداد گفت همسایه همیتجوری بهت داده میخوای سرمن کلاه بذاری😶😶😶

اخه کدوم همسایه‌ یه کیلو الو خورشتی مجانی میده؟؟؟

همه چیو میشماره،رب روغن برنج و...میبره میداره انباری قایم میکنه کلیدشم به من نمیده...اوه اگه بخوام بکم خیلیه

اینم بگم‌فقط واسه من اینجوریه؛ماهی ۵۰۰تومن واسه محک میریزه،ایام فاطمیه ۲۰۰تا غذا هییت میده؛به همه کمک میکنه

خرج پدرمادرشو کامل میده و....

منم الان بهش گقتم دیگه تو خونت هیچی نمیخورم

بابام ماهیانه ۱۰۰ تومن به من میده گفتم با همون نون لواش و پنیر میگیرم بی منت سرمیکنم به قران دیکه خسته شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کمکاش تو سرش بخوره نره گدا واسه چی بااین زندگی میکنی باو

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

شوهرت قرصاشو سر ساعت میخوره؟

ب محک میده ب زنش پول نمیده؟

اینجور مردا چقد لذت بخشه ازشون مهریه گرفتن گوشت میشه میچسبه تنت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
شوهرت قرصاشو سر ساعت میخوره؟ ب محک میده ب زنش پول نمیده؟ اینجور مردا چقد لذت بخشه ازشون مهریه گرفت ...

مردم از خنده😂😂😂

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
مردم از خنده😂😂😂

والا بخدا برا بعضی مردا خیلی دلم میسوزه مهریه میدن

ولی اینطور ادما مهریه ای ک ازشون میگیری از شیر مادر حلال تره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت