2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nazaniiiin      اینجا بگو

عزيزم يبار يه كاربر به اسم باربي ني ني سايت عكس كاربري منو گذاشته بود 

رفتم خواهرانه بهش گفتم عزيزدلم اين عكس باعث ميشه منو شمارو باهم اشتباه بگيرن ميشه عوضش كني اخه من دوستام با همين عكس ميشناسنم

اين كاربر رها٧٣ 

كه اصلا نميشناختمش اومد بهش گفت نه عوض نكنيا بزار همين باشه چون همه ميگن نازنين خداي سايته عكسشو برداريم!

من ديدم به روش نياوردم بعد ني ني يار گفت ينفر هست هي عكس كاربري شمارو ميذاره و من چون شما فعال هستي قبول نميكنم اما بااازم اصرار داره بزاره اخرش تاييد كرد و گذاشت ديدم به بقيه ميگه همينجوري اين عكسو گذاشتم بهش گفتم من يه اسكرين ازت دارم ك گفتي عمدا اينكارر كردي گفت بزااار ببينم تا اسكرينو گذاشتم ني ني يارر صدا كرد ك اصلا من نازنينو نميشناسم!!

باز دوباره حرفشو عوض كرد گفت كاربر باربي ني ني سايت اومده برا من درددل كرده ك تو دلشو شكستي

رفتم از اون پرسيدم گفت من اصلا با تو مشكلي ندارم !!

حرفش سريع عوض شد اونجا فهميدم خيللي دروغگو و پسته

چون قضيه بچگانه بود پيگير نشدم گفتم ولش كن تا ديدم ك نه داره شورشو درمياره گفتم پس بزار منم مثل خودش بشم ديگه اينم اسكريناش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اينجا به ني ني يار گفت اولين باره منو ديده 

در حالي ك قبلش اين حرفارو زده بود!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم يبار يه كاربر به اسم باربي ني ني سايت عكس كاربري منو گذاشته بود  رفتم خواهرانه بهش گفتم ...

الان یعنی دعواتون سر یه عکسه؟

ای بابا بیخیال 

دنیا که به اخر نرسیده ، گوگل هست یه سرچ کنی هزارتا عکس میاد

یکی بزارید پروفتون 

دعوا نداره که.

بیخیال پیگیر چیزی نباشید☺

اينجا به ني ني يار گفت اولين باره منو ديده  در حالي ك قبلش اين حرفارو زده بود!

من باهاشون حرف میزنم میگم بیخیال این چیزا بشه ، شماهم بیخیال شید و اینا رو واسه کسی نفرستید

الان یعنی دعواتون سر یه عکسه؟ ای بابا بیخیال  دنیا که به اخر نرسیده ، گوگل هست یه سرچ کنی هزا ...

نه عزيزم 

مشكل عقده گشاييه

من توو مجازي نه با كسي مشكلي دارم نه بخاطر عقده ميرم اذيتش كنم

من از رفتار يسري ها خوشم نمياد ولي كاريم بهشون ندارم 

و توقع دارم بقيه هم همينطور باشن ن اينكه دنبالم بيفتن كرم بريزن 

نه عزيزم  مشكل عقده گشاييه من توو مجازي نه با كسي مشكلي دارم نه بخاطر عقده ميرم اذيتش كنم من ...

اگر منظورتون از عقده گشایی با رویاست که باید بهترن بگم اون ادم عقده ایی نیست و خیلی هم ادم بامعرفت و خوبیه.

شما باید از خودت توقع داشته باشی چونکه من مثل خودم هستم نمیخوام شبیه کسی باشم کسی هم حق اینو نداره که توقع داشته باشه

هرکس شبیه خودشه...

اگر منظورتون از عقده گشایی با رویاست که باید بهترن بگم اون ادم عقده ایی نیست و خیلی هم ادم بامعرفت و ...

منكه دوست شمارو نميشناختم خودش اول اومد شروع كرد كاراي احمقانه و بچگانه رو 

و منمم دفه اول نديده گرفتم وقتي ديدم بنظر مياد عقده داره تصميم گرفتم مثل خودش باشم 

و اينكه از دروغگوييش هم اسكرين دارم 

دوستتونه بهش بگين سرش به كار خودش باشه مجازي جاي اينكارا نيست 

در غير اينصورت منم مجبورم هرررجا ك شرايطش بود اسكريناشو بزارم

منكه دوست شمارو نميشناختم خودش اول اومد شروع كرد كاراي احمقانه و بچگانه رو  و منمم دفه اول ندي ...

بنظر شما کسی بخواد ابرویه کسی رو ببره شما میزارید پایه احمق ها یا بچها؟

درحال حاضر شما دارید همین کارو انجام میدید مگه غیراز اینه که هر تاپیکی میزنه سریع میاید و اسکریناتون رو میزارید؟

اگر عقدس که من الان دارم با چشمام میبینم 

شمام لطفا سرت ب کار خودت باشه رویا رو گفتم گفت دیگ باهات کاری نداره

بنظر شما کسی بخواد ابرویه کسی رو ببره شما میزارید پایه احمق ها یا بچها؟ درحال حاضر شما دارید همین ک ...

كسي ك با اون عكس و امضا جولان ميده و همه ميپرسن جريان امضا و عكس چيه 

يعني يه سرش برميگرده به من 

و منم فقط يكبار سكوت ميكنم از دفه بعدش جوري رفتار ميكنم ك طرف براي كينه و عقدش دليل خوبي داشته باشه

اميدوااارم دوستتون به حرفتون گوش بده و شاهد كاربري هاي درم سوم و فيك و داستان هاي جديد نباشيم😉

عزيزم يبار يه كاربر به اسم باربي ني ني سايت عكس كاربري منو گذاشته بود  رفتم خواهرانه بهش گفتم ...

اينجا اشتباها نوشتم رها٧٣

منظورم دوست شما رويا٣٠ بود

منظورتون از کاربری فیک و درم سوم و.... چیه؟

دوستتون ميدونه سوال كنين👍🏻

شب خوش