2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حس میکنم خدا منو نمی بینه اصلا....

اتفاقا خدا خیییلی آدمو میبینه گاهی یه چیزای صلاح آدم نیست... من همیشه با گریه و زاری میخواستم ک زود ازدواج کنم ولی خیییلی اذیت شدم الان اگه بر میگشتم به قبل بااینکه شوهرم از خیییلی ها خیییلی بهتره ازدواج نمیکردم درسمو میخوندم کار پیدا میکردم چن تا مسافرت مجردی میرفتم بعد به ازدواج فکر میکردم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
چه جالب نشنیده بودم هر دو مجرد بودین رفتین 

ما با دانشگاه رفتیم اونجا متوجه شدیم... من نامزد داشتم هی اونجا میگفتم کاش منم نداشتم تا یه خوبشو برا منم جور می‌کرد😂😂😂

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ازدواج قسمته ولی امیدوارم قسمتت به کسی که قسمت نیست باهاش زندگی کنی نیفته 

😐مرسی از دعای خوبت ولی چ ربط داشت😐

🙄منم منظورم این بود ک ب زور نخایم خدا خودش هروقت بخاد یکیو میاره.... انشالله همه بهترین جفتشون بیاد تو زندگیشون

😐مرسی از دعای خوبت ولی چ ربط داشت😐 🙄منم منظورم این بود ک ب زور نخایم خدا خودش هروقت بخاد یکیو می ...

درسته منم منظورتو فهمیدم منم به زور نخواستم و اصلا تنها کسی که تو ذهنم نبود واسه ازدواج شوهرم بود شوهرم خیلی میخواست منو ولی ازدواج کردم به سال نرسیده دارم جدا میشم از این نظر گفتم که امیدوارم اونی هم که سر راهت قرار میگیره ادم خوبی باشه و قسمتتون تا اخر عمر باهم بودن باشه نه اینکه قسمتتون مثل من بشه 

درسته منم منظورتو فهمیدم منم به زور نخواستم و اصلا تنها کسی که تو ذهنم نبود واسه ازدواج شوهرم بود شو ...

💙عزیزم اینا همش امتحانای خداست خدا بدتو نمیخواد امیدوارم یکی صدبرابر بهترازاون اقا بیاد تو زندگیت ما توخانوادمون ازاین مورد داشتیم پسره رو همه ارزوشو ذاشتن انشالله هیچ ادم اشتباهی سر راه هیچکس نباشه