2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست
وای خدا من بودم خودکشی میکردم😥😥😥

حالا چیکار کنیم به خدا تازه نوشو خریده بود خودش ازمنم ناراحت تره😭

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آره به خدا زنگ میزنیم میگه در دسترس نیست

ناراحت نباش رو کارتونش کد سریال داره ببر مخابرات بیشتر کمکت میکنن ایشالله پیدا میشه الان که گوشی جدید بخری ثبت میشه بنام خودت حتما پیدا میشه 

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا چیکار کنیم به خدا تازه نوشو خریده بود خودش ازمنم ناراحت تره😭

اگه پیدا نشد فدای سرتون چند روز بگذره عادی میشه ازمنم یک بار گوشیمو دزدیدن دوروز بعدش دیگه واسم عادی شد

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم
ناراحت نباش رو کارتونش کد سریال داره ببر مخابرات بیشتر کمکت میکنن ایشالله پیدا میشه الان که گوشی جدی ...

چشم عزیزم،ممنونم حتما اینکارو هم میکنم،امیدوارم پیداشه ومخابرات همکاری کنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اگه پیدا نشد فدای سرتون چند روز بگذره عادی میشه ازمنم یک بار گوشیمو دزدیدن دوروز بعدش دیگه واسم عادی ...

به خدا با یه قرون دوقرون کردن تونسته بود بعد چن سال برا خودش گوشیه خوب بخره

به خدا با یه قرون دوقرون کردن تونسته بود بعد چن سال برا خودش گوشیه خوب بخره

حتما باهاش زیاد پز داده بقیه چشش زدن😅😅😅حالا این شوخی بود انشالله پیدا شده😘😘

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم
حتما باهاش زیاد پز داده بقیه چشش زدن😅😅😅حالا این شوخی بود انشالله پیدا شده😘😘

نه بابا اهل این چیزا نیست اصلا،انشاالله

با فلزیابم میشه برید یه فلزیاب پیدا کنین

امکانش هست،یعنی با فلز یاب میشه اخه کاور داشت 

خب این دستگاهها رو اجاره هم میدن اره بنظرم ربطی نداره هرجا که رفتین دستگاه رو بگیرید بازم از طرف بپر ...

دستگاه برادر شوهرم برامون پیدا میکنه،این فقط به کارمون بیاد