2777
2789
عنوان

کاهش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست
من زیر 4 هفته بود پارسال ،خیلی راحت سقط شد ،زیاد پیاده روی کردم ،شبش سقط شد و دو روز خونریزی و یه هف ...

زیر چهار هفته که هنوز تاریخ خود پریودی نرسیده، یعنی قبل از تاریخ پریود متوجه بارداری شده بودین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

10 روز بعد پریودم این اتفاق افتاد بدام ،رفتم سونو گفت ک خیلی کوچیکه معلومه ک تازه است ،ولی نگفت چند ...

سونوی واژینال رفتین؟ منم سوی شکمی انجام داد گفت چیزی دیده نمیشه. منم الان یازده روز از تاریخ پریودم گذشته فعلا فقط لکه بینی دارم. برای شما هم همینطوری بتا پایین اومد، بعد چند بار بعدش بازم تکرار کردین بتارو؟

سونوی واژینال رفتین؟ منم سوی شکمی انجام داد گفت چیزی دیده نمیشه. منم الان یازده روز از تاریخ پریودم ...

نه من تیتر بتا رو تکرار نکردم چون اصلا دیگه وقت نشد ،یه روز از خواب بیدار شدم و لکه بینی قهوه ای و فرداش سقط ...ولی فقط شیاف استفاده کردم و اونم تاثیری نگذاشت 

نه من تیتر بتا رو تکرار نکردم چون اصلا دیگه وقت نشد ،یه روز از خواب بیدار شدم و لکه بینی قهوه ای و ف ...

من الان یک هفتست لک قهوه ای دارم دو بار هم خونریزی خیلی خفیف بود😔. فردا باید ببرم جوابشو به دکتر نشون بدم. نمیدونم کی به خونریزی میوفتم!