2789
عنوان

دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 75 پست
ان شالله ممنونم یه کم ارومتر شدم

خیالت تخت امپول دور ناف با دفترچه 75تومنه بدون دفترچه 120تومنه فک کنم 

امپول دورناف هم تخمدان هارو قوی میکنه و تحریک میکنه

کاش اهل اومیه بودی به دکتر خودم معرفیت میکردم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
ممنونم

دیدی نظرت رو برام بگو
ضمن اینکه آقای دکترخیراندیش هم بسیار معروف و خبره هستند
این لینک رو ببین تا متوجه بشی چقدر ایشون عالی هستند
https://aspb2.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/15d322adf4be700923e5a2029c3235d215876366-240p.mp4
چند تا از کیلیپ هاشون رو من دیدم > هرچند باید بصورت مخصوص خود شما معاینه بشید و تشخیص طبع داده بشید و براتون تجویز بشه
ولی چیزی که من توی کیلیپ هاشون دیدم > برای درمان 1-ارده و شیره انگور تجویز می کنن > دلیل شون بخاطر قوای نامیه است که در سر دانه هاست (دانه کنجدی که ارده از آن گرفته شده)  + گرم شدن و قوی شدن بدن بعد از مدتی که ارده و شیره مصرف شد   2- مصرف شبانه جوشانده رازیانه (به غیراز روزهای پریودی)  > این باعث میشه تخمدان و رحم گرم بشه  > سرد بودن محیط رحم باعث نازایی میشه
- درمورد قوای نامیه  >  ایشون میگن چون قدیم ها دانه گندم رو پوست نمی کندن و با پوست آرد می کردن و نان درست می کردن > مشکل ناباروی بسیار کمتری داشتیم (که الان پوست می کنن و آرد می کنن و به نانوایی ها میدن > پوستش همون سبوس ش ه)
قوای نامیه دقیقا جایی ه که دانه از آنجا جوانه میزنه و رشد می کنه > محل تجمع بسیاری از ویتامین ها و انواع موادغذایی هایی که بسیار مقوی و نادر هستند
مثلا یک نوع ویتامین در سر دانه ها هست که هیچ جای دیگه نمیشه گیرش آورد (یه نوع ویتامین بی هست)
الان هم ایشون دستورشون اینه که دانه ها رو باید دوباره به سفره تغذیه مردم برگردونیم تا مشکل نازایی ها درمان بشه > خود ارده پر از قوای نامیه است  > ارده به شدت مقوی هه     هر قطره ارده از 50 عدد دانه کنجد گرفته شده         > توصیه : هر روز صبح یک کاسه ارده و شیره انگور (درجه یک) بخور و حتما در همون روز پیاده روی کن (چون خیلی مقوی هه > پیاده روی نکنی ممکن ه چاق بشی)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیالت تخت امپول دور ناف با دفترچه 75تومنه بدون دفترچه 120تومنه فک کنم  امپول دورناف هم تخمدان ...

از دکترت بپرس شیراز دکتر خوب ک تو درمانگاه عمومی کار کنه کیه؟

از دکترت بپرس شیراز دکتر خوب ک تو درمانگاه عمومی کار کنه کیه؟

از اورمیه تا شیراز چه بدونه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

در مورد جوشانده رازیانه
رازیانه > سرشار از هورمون زنانه (استروژن) هست     کمبود این هورمون توی بدن باعث نازایی میشه       همچنین اگر سطح این هورمون پایین بیاد > بافت گونه و سینه شل میشه و  اصطلاحا ول می کنه      محیط رحم و تخمدان سرد میشه     بی میلی جنسی سراغ شخص میاد و اگر مقدار سردی زیاد بشه > قطعا شخص نابارور میشه
در صورتی که مدتی شب ها قبل خواب جوشانده رازیانه مصرف بشه > سطح هورمون زنانه (استروژن) بالا میره  > گونه پر میشه   سینه پر و سفت میشه  - سطح میل جنسی بالا میره و محیط رحم گرم میشه و احتمال باروری بیشتر و بیشتر میشه

این پست تلگرامی از تلگرام آقای دکتر خیراندیش  هست >   ببین      یه کیلیپ سه دقیقه ای هست
https://t.me/hakimkhirandish/59
توصیه اصلی م  اینه بجای اینکه لقمه رو دور سرت بگردونی و مدام پول توی جیب دکترها بکنی ( که نون شون توی مریض بودن ماهاست)  >  بدنت رو درمان و قوی کن
بدنت وقتی قوی بشه  قواش برگرده و سالم بشه      خود به خود نازایی و ناباروری درمان میشه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
بالاخره با بقیه دکترا تبادل دارن

عزیزم اگه شیرازی دکتر طاهر پوردست دکتر خیلی خوبیه من خودم ازفسامیام شیراز پیش دکتر پوردست البته مشکل من چیز دیگه ای هس اما دکترخوبیه

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت
دکتر زنان هست مطب خصوصی هم داره هم درمونگاه مطهری میشینه زیردست البرزی هست اگه بشناسی البرزی کیه

نه من فقط سودابع هوشمند میشناسم 

تازه فهمیدم ذخیره تخمدانم کمه و دکترم هوشمند بود

نه من فقط سودابع هوشمند میشناسم  تازه فهمیدم ذخیره تخمدانم کمه و دکترم هوشمند بود

یه سرچ کن درمورد طاهره پور دست تواینترنت خیلی دکتر خوبیه 

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت