2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اااا تو بودی ...ای جاانم خدا حفظش کنه واست من فعلا عقدم😊

سلامت باشی عزیزم.. کجای اصفهانی؟

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
میدونم کجاست .‌.پارچه فروشا..‌اقا بچه داری سخته؟ 

مجرد ک بودم خونمون خیابون آراسته بود بلدی کجاست؟ نرسیده ب چهارراه هشت بهشت.. اره خب سختیای خودشو داره مخصوصا اوایلش ولی شیرینش می ارزه ب تمام سختیاش

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
مجرد ک بودم خونمون خیابون آراسته بود بلدی کجاست؟ نرسیده ب چهارراه هشت بهشت.. اره خب سختیای خودشو دار ...

اره بلدم آراسته رو ..چند ساله ازدواج کردی؟ من و شوهرم اینقدر بچه ددست داریم مخصوصا که دوست دارم بعد عروسیم بیاریم زود

اره بلدم آراسته رو ..چند ساله ازدواج کردی؟ من و شوهرم اینقدر بچه ددست داریم مخصوصا که دوست دارم بعد ...

بهمن ۹۵ عقد کردم..شهریور ۹۷ عروسی کردم.. آذر ۹۷ باردار شدم.. مرداد ۹۸ زایمان کردم..منو شوهرمم عاشق بچه بودیم و مخصوصا دختر سریع اقدام کردم خداروشکر بچمم دختر شد😍

بهمن ۹۵ عقد کردم..شهریور ۹۷ عروسی کردم.. آذر ۹۷ باردار شدم.. مرداد ۹۸ زایمان کردم..منو شوهرمم عاشق ب ...

چع جالب تو شهریور ۹۷ عروسی کردی من شهریور ۹۷ عقد...عردسیم قصدمون تابستون بود که فعلا موندیم با کرونا چع کنیم

چع جالب تو شهریور ۹۷ عروسی کردی من شهریور ۹۷ عقد...عردسیم قصدمون تابستون بود که فعلا موندیم با کرونا ...

ایشالله ک کرونا هم تموم میشه و ب سلامتی میری سر خونه زندگیت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز