یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
[QUOTE=139007995] خوش به حالت.[/QUOTE واقعا ناراحت شدم برات.ایشالا خدا کمکت کنه.حتما همه اینارو که ...
ممنونم.لطف دارید.من از خدا می خوام که زودتر بری ونامه مو براشون بخونی.منتظر جوابای خوبش هستم.داغونم کردن.خدا جوابسونو بده بحق این شهدا.
خدا بخاطر شهدا هدف وحقیقت زندگی رو برامون شیرین وقرآنی وصاحب الزمانی پیش ببره.منم شاید دور شده بود وتلنگری بود.خدایا ممنونم ولی کمکم کن هیچ وقت ناحق نباشم.
ممنونم.لطف دارید.من از خدا می خوام که زودتر بری ونامه مو براشون بخونی.منتظر جوابای خوبش هستم.داغونم ...
انشاالله خدا به همه کمک کنه منم قبلا زیاد اهل این چیزا نبودم با این که دوتا عمو دارم که شهید شدن زیاد تو این مسائل نبودم ولی از وقتی ازدواج کردم به خاطر علاقه شوهرم به شهدا خیلی بهشون ارادت پیدا کردم با وجود اینکه خودم مذهبی نیستم شوهرم باعث شد.ایشالا زودتر بتونم برم.
خدایا شکرت که همیشه هوامو دارییه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
انشاالله خدا به همه کمک کنه منم قبلا زیاد اهل این چیزا نبودم با این که دوتا عمو دارم که شهید شدن زیا ...
خدا سایه ی همسرتو بالا سرتدن حفط کنه.وهم چنین به آبروی شهیدای این تاپیک زندگی خوشی داشته باشی وغم نبینی.و همسر منم سایه ش بالا سرمن وبچه هام باشه.
خدا رو قسم میدم به آبروی تک تک این شهیدان
به آبروی امام حسین ع ومادرشون ،حضرت ابوالفضل ع وسایر ایمه هر کس با هر نیتی اومده تو این تاپیکو وصلواتی دهنش رو خوشبو کرده،خدا اول لیاقتشو وبعدبالاتر از نیتشون رو بهشون هدیه بده فقط بخاطر شهدای تاپیک واون شهیدایی که فراموشمون شدن اسم ببریم.
کرونا با این همه سروصدا تااینجا ۳۶۰هزار نفرو کشته...
هیچ سازمان خقوق بشری صداش درنیومد!!!!!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!!!
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
شهید دکتر بهشتی شهید دکتر دیالمه و شهید آیت شهدای با بصیرت...
☡کتاب خلوت انسان، انسان خلوت☡
از شهید باهوش و بابصیرت دکتر دیالمه رو حتما بخونید
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️