2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 234 پست
دادیم ز کف نقد جوانی دریغا چیزی به جز حسرت نستادیم

من هنوز دوسش دارم ولی خب 

رو من کلن ذهن اون خرابه

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
بگو چرا میگذره چرا میگذره بگو   و بده؟ 😁

واویلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون

ن بده😉

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی میبینم که پایه ای  اینجا هرچی بخوای میگیم حله    

هی وقتشه بدی لب رو 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
واویلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون ن بده😉

نازی ناز کن که نازت یه دنیا رازه

تو مو میبینی و مجنون پیچش مو تو ابرو او اشارت های ابرو

وایسا دنیا وایسا دنیا من میخوام پیاده شم

نازی ناز کن که نازت یه دنیا رازه

هله دان دان دان هله یه دانه یه دانه  

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
هر بد که به خود نمیپسندی  با کس مکن تی برادر من

نگران منی که نگیره دلم 

هله دان دان دان هله یه دانه یه دانه    

حواسم نیست شدی همه کسه من

وارث تمام اضطراب های من سلام لیلی قشنگ خواب های من سلام

موهات و افشون کن بیا باز من و پریشون کن و برو