2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسته شدم از لک صورت کل صورتم شدا لک

سلام دوست عزیز لک در صورت و یا در بدن نشان از عملکرد نادرست اعضای داخلی بدن هستش، من مشاور طب سنتی هستم و چون میدونم چقدر پوست صورتمون برای ما خانمها مهمه که ظاهر زیباتری داشته باشیم، می توانید در تلگرام و یا واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ عکس از لک ها بفرستید تا با مزاج شناسی بهتون برنامه غذایی مناسب داده بشه و لک ها هم از بین برود.

نه چطوری باید درست کنم چطوری استفاده کنم 

ارد سفید رو با اب قاطی کن تا خمیر بشه بعدش روی محل جوش بزن روشم چسب زخم بزن تا حرکت نکنه تا چندین ساعت مثلا موقع خواب تا وقت بیداری

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
رفتم عزیزم تا دارو استفاده کردم خوب بود ولش میکردم بر میگشت 

علت اینکه لکها به داروها بصورت مقطعی جواب دادن همین مسئله عملکرد نادرست اعضای داخلی بدن هستش.

مرسی گلم حتما امتحانش میکنم 

قربونت خواهری دیگه هرچی تجربه کردم و بهت گفتم ایشلا که جواب بده   

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  

سلام با اجازه

کرم ضدلک گیاهی بسیار قوی دارم

کرم مورد نظر دست ساز هست و ضد لک ، جای جوش، کک و مک، لک بارداری و هرگونه لکی در صورت باشه در عرض دوماه از بین میبره و برای سیاهی دور چشم هم میشه استفاده کرد و پوست رو روشن تر میکنه

آبرسان و جوان کننده هست

کاملا گیاهی و تضمینی
قیمت ۱۱۵ تومن
ضمنا چروک های ریز پوست رو هم از بین میبره

تماس ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸ موسوی

کانال تلگرام @keremgiahim

2824
2823
2791
2779
2792