2821
2789
پک ضد لک ام ان دی زده

این عکس و باور کنم

یا این عکس مشابه 

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط برو دکتر و کرم هایی که توی داروخانه فروشش هست رو بخر 

اینا مثل گرررگ برای اینکه جیب خودشونو پر کنن دارن تبلیغ اینستاشونو و آیدی میزارن. 

معمولا هم یکی هستن با آیدی های مختلف میان از خودشون تعریف میکنن 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

مرسی دوسی  

من خودم لک دارم بانو

رفتم الوئه ورا خریدم 

با یه مقدار نشاسته قاطی میکنم میزنم بهوصورتم

روزا تو خونه زینک اکسید میزنم  

شبا قبل خواب روغن بنفشه 

و اینکه یه مقدار  دارو مشابه کترل میزنم

روزا اب فراون 

صبح ناشتا خاک شیر میخورم تا کبدم پاکسازی بشه

نوع غذامو تغییر دادم

ترشیجات و حذف کردم

و اینکه قبل و بعد غذا اب نمی خورم

غذای فست فودیم حذف کردم 

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
وای چطورییی میتونی فست فودد نخووری😬😬

عزیزم از اولم بیزار بودم 

الان کلا حذفش کردم چند ماه در میون نهایت ی پیتزایی بخورم

عزیزم از اولم بیزار بودم  الان کلا حذفش کردم چند ماه در میون نهایت ی پیتزایی بخورم

اووه من دیوونه ییی فستتت فودم هرهفته میخوورم 

خیللیی اراده داری واقعا

♥️⃤‌‌Gururunu,yalnizligina feda etme
بعضیا هم تجربه شونو میگن😐از تبلیغ چی بهشون میرسه مگ

حالا خودتو نزن به اون راه !

پول میرسه!

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اووه من دیوونه ییی فستتت فودم هرهفته میخوورم  خیللیی اراده داری واقعا

عزیزم من چیزی که واسم ضرر داشته باشه حتی اگه ادمم باشه زودی ترک میکنم

خیلی بخودم اهمیت میدم چون هیچکس مهم تر از خودم نیست

:)

حنا که باهاش مو رنگ میکنن؟ پوست صورت رو رنگی نمیکنه؟ لک هات لک جوش بود یا لک بارداری (کلاسما یا مل ...

اره همون حنا اگه همون لحظه که امادش میکنی بزنی به صورتت رنگی نمیشه اگه رنگیم بشه مشکلی نداره چون با صابون پاک میشه لکه های جوش من مجردم 

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
عزیزم فقط برو دکتر و کرم هایی که توی داروخانه فروشش هست رو بخر  اینا مثل گرررگ برای اینکه جیب ...

عزیزم دکترم رفتم تا وفتی دارو استفاده میکنم خوبه بعدش برمیگرده 

من خودم لک دارم بانو رفتم الوئه ورا خریدم  با یه مقدار نشاسته قاطی میکنم میزنم بهوصورتم روزا ...

عزیزم میدونی من جوش میزنم برا همین روغن درمانی نمیتونم بکنم

دوسی چند مدت؟

5 دقیقه عزیزم اگرم رنگ پوستت تغییر کرد جای نگرانی نیست چون با صابون رنگش درس میشه 

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟