2821
2789
خسته شدم از لک صورت کل صورتم شدا لک

مشکل از کبدته.دمتوش جعفری ، نعنا ، چای سبز پودر لیمو برای کبد عالین هر مشکلی که رو پوست صورته از کبد شروع میشه اب زیاد بخور.از سرکه سیب  یا ابلیمو در هفته ند بار بزن صورتت بعد ۵ دقیقه بشور.در ضمن سیاهدانه عالیه به عیر از مرگ برا هر چیزی جواب میده.

❤کلام تو عصای معجزه گر توست❤
شما موها و ناخوناتون خوش فرمه اگه هست که هیچ اگه نیست قرص زینک پلاس بخورین واسه پوست خوبه

اره خداروشکر اینا مشکلی نداره فقط لک صورت هم آرمایش دادم هم سونو گرفتم مشکلی نبوده نمیدونم علتش چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسك زردچوبه چه جوريه

👈دستور خمیر زردچوبه

درمان لک صورت و منافذ باز صورت و روشن کننده

لیمو
ماست
زردچوبه
را مخلوط کرده و با فرچه روی صورت
به مدت ۳۰ دقیقه میزاریم
این کار را برای 1-2 بار در هفته تکرار

عزیزم محصولاتی ک بهت معرفی میکنم طی یک ماه لک هاتو ازبین میبره 

نیاز ب خرید دوباره هم نداره

امریکاییه

حدود۶۵۰اینا درمیاد برات

👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
مشکل از کبدته.دمتوش جعفری ، نعنا ، چای سبز پودر لیمو برای کبد عالین هر مشکلی که رو پوست صورته از کبد ...

عزیزم طب سنتی هم رفتم ۶ ماه اصلا نتیجه نداد فقط داروهاشون ب شدت لاغرم کرد همین

اره خداروشکر اینا مشکلی نداره فقط لک صورت هم آرمایش دادم هم سونو گرفتم مشکلی نبوده نمیدونم علتش چیه& ...

پس عزیزم همون پک ضد لک و که دوستمون گفت و استفاده کنین انشاالله بهتر میشین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

اگر لک شده که برای کبدتونه

میتونیم اول ی پاکسازی کامل کبدبا نوشیدنی براتون انجام بدیم

کاملا تضمینیه

👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
عزیزم محصولاتی ک بهت معرفی میکنم طی یک ماه لک هاتو ازبین میبره  نیاز ب خرید دوباره هم نداره ا ...

عزیزم من خیلی از این تضمینی ها ک نیازی ب استفاده مجددم ندارم استفاده کردم ولی بعد قطع بدتر برگشته

پس عزیزم همون پک ضد لک و که دوستمون گفت و استفاده کنین انشاالله بهتر میشین

میدونی دوسی انقدر هی تضمینی بهم جنس انداختن و بعد از قطع مصرف بدتر شده دیگه نمیتونم اعتماد کنم 

عزیزم من خیلی از این تضمینی ها ک نیازی ب استفاده مجددم ندارم استفاده کردم ولی بعد قطع بدتر برگشته

این تابه حال شاکی نداشته...ولی خب هرطور مایلید وظیفم دونسم  ک کمکتون کنم

میدونی دوسی انقدر هی تضمینی بهم جنس انداختن و بعد از قطع مصرف بدتر شده دیگه نمیتونم اعتماد کنم 

آره خب اینم هست

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
2790
2823
2791
2779
2792