مشکل از کبدته.دمتوش جعفری ، نعنا ، چای سبز پودر لیمو برای کبد عالین هر مشکلی که رو پوست صورته از کبد شروع میشه اب زیاد بخور.از سرکه سیب یا ابلیمو در هفته ند بار بزن صورتت بعد ۵ دقیقه بشور.در ضمن سیاهدانه عالیه به عیر از مرگ برا هر چیزی جواب میده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم محصولاتی ک بهت معرفی میکنم طی یک ماه لک هاتو ازبین میبره
نیاز ب خرید دوباره هم نداره
امریکاییه
حدود۶۵۰اینا درمیاد برات
👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
میتونیم اول ی پاکسازی کامل کبدبا نوشیدنی براتون انجام بدیم
کاملا تضمینیه
👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
عزیزم من خیلی از این تضمینی ها ک نیازی ب استفاده مجددم ندارم استفاده کردم ولی بعد قطع بدتر برگشته
این تابه حال شاکی نداشته...ولی خب هرطور مایلید وظیفم دونسم ک کمکتون کنم