2777
2789

سلام استارتر،دکتر رفتی؟دلیل پریود نشدنت چی بود،منم  ۳۵ روزه الان نشدم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر،دکتر رفتی؟دلیل پریود نشدنت چی بود،منم  ۳۵ روزه الان نشدم

عزیزم منم فک کنم ۲۵روز ۳۰روز میشه تاخیر دارم شما مشکلتون چی بود؟؟؟؟؟ من بتام منفی بود سونوم کیست نداشتم...دیگه باید برم آزمایش هورمونی بدم..

خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
عزیزم منم فک کنم ۲۵روز ۳۰روز میشه تاخیر دارم شما مشکلتون چی بود؟؟؟؟؟ من بتام منفی بود سونوم کیست ندا ...

عزیزم چن روز بعد به شدت پریود شدم دلیلشم نفهمیدم بعدش دوره هام هی تغییر کرد و کوتاه شد

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

سلام من نزدیک پریودیم قرص دزولست و به مدت یکماه مرتب خوردم مابینش هم دوسه بار قرص اورژانسی خوردم تست بی بی چک هم با فاصله یک هفته دوبار گرفتم منفی بوده ولی الان یک هفته است از تموم شدن قرصام میگذره و هنوز پریود نشدم ولی شکمم هم ورم کرده و خیلی تکرر ادرار پیدا کردم و هنوز پرسود نشدم