2777
2789
عنوان

تدریس گرامر رایگان

304 بازدید | 9 پست

تدریس گرامر رایگانه.

هر وقت تموم شد موقع ترک گروه هم برای من دعا کن.

از شنبه ادامه میدیم. این دو روز تعطیلی وقت داری ویسای جلسات قبل رو مرور کن. جلسات نیم ساعتست زیاد نیست. 

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان

https://t.me/Grammerteachingonline

دوستان میتونید بیاین رایگانه تدریس گرامر زبان.

حیفه چون مبحث جدیدی رو شروع میکنیم شنبه که به مبحث قبلی که درس دادیم مرتبط نیست چون اولشه دلم نیومد نگم

ویسای یازده جلسه نبم ساعته رو گوش کنید حتما دو تا مبحث مهم رو گفتیم. جلسات ما نیم ساعته هست. از شنبه تا چهارشنبه (جز دوشنبه ها) فقط نیم ساعت شب

لینک رو کپی کن تو قسمت سرچ کانالت

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان

چقد مهربون ❤️

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میگم این لینک برا من بالا نمیاد نمیشه خودت منو عضو کنی 

چرا پیام بده ایدیم ادت کنم

@biotech1399

وقتی که به دیگران کمک میکنید مطمئم یک روز یک جایی یک کسی بهتون کمک خواهد کرد موفق باشید

مرسی همچنین