2777
2789
ارزو یه بلوز شلوار یه مانتو یه روسری دارم  خیلی خنده دارم اما ندارم

😔😔😔لعنت به فقر 

نمیتونی خودت بری سره کار؟

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم نمیذاره میگه چی تو زندگیمون کمه که بری سرکار 

مثلا از نظر اون کم چیه؟؟ 

عزیزم از همون بچه داشتنت لذت ببر 

خودتو با زندگی بقیه مقایسه نکن باید همش غصه بخوری 

با همین چیزا شاد باش میگذره انشاالله عزیزم وضع زندگیت درست شه خدا بزرگه😞

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
مثلا از نظر اون کم چیه؟؟  عزیزم از همون بچه داشتنت لذت ببر  خودتو با زندگی بقیه مقایسه ن ...

هیچ وقت طعم خوشی نچشیدم چه موقعی که عروس بی لباس بودم چه الان که مادر دخترم خیلی کمبود دارم تو زندگی بعضی وقتها دلم میخواد خیانت کنم برم با یه مرد پولدار که هرچی میخوام برام بخره  اخه من فقط ۲۳ سالمه شدم پیرزن روحیمو باختم اسم طلاقم میارم شوهرم میخواد خودشو بکشه 

مثلا از نظر اون کم چیه؟؟  عزیزم از همون بچه داشتنت لذت ببر  خودتو با زندگی بقیه مقایسه ن ...

فقط تو خونمون برنج و مرغ داریم 

مرغش که از داداشش برنجشم از باباش 

دیگه هیچی شاید کم از نظرش اینه که اینم نباشه

هیچ وقت طعم خوشی نچشیدم چه موقعی که عروس بی لباس بودم چه الان که مادر دخترم خیلی کمبود دارم تو زندگی ...

عزیزم چه سخت 🙁😔 سنی نداری اخه شوهرت چکار میکنه؟عزیزم چیشد باهاش ازدواج کردی ؟ 

اما اون فکرتم انجام بدی باز دوباره از عذاب وجدان در عذابی این برادر و پدرش نمیتونن کمکش کنن نه فقط برنج و مرغ؟