2777
2789
عنوان

💜 نژاد پرست نباشیم 💜

538 بازدید | 29 پست

سلام دوستان عزیز...

من یک زن فارسی زبان از دیار خراسانم🌹🌹🌹

از شهرستان تایباد... خراسان رضوی

بارها و بارها، توی این سایت و سایر بخش های فضای مجازی... شاهد اهانت به هم وطن های عرب زبان، ترک و کرد و... بودم. 

شما دوست عزیز... 

که این تاپیک رو میخونی و گهگاهی حتی به شوخی و ناخواسته ( عین بنده) به نژادهای مختلف اهانت کردی، این استوری خانوم دکتر رو ببین و خودت رو اصلاح کن🌹

ضمنا... 

بنده فارسی زبانم... 

در عین حال که اسم خودم عربیه... اسم پسر بزرگم فارسیه... اسم پسر کوچیکم کردیه🌹🌹🌹🌹

بنده اهل سنت هستم... 

در حالیکه ازدواج فامیلی با اهل تشیع، زیاد داریم توی اقواممون... و شهرمون... 

و دوستای صمیمیم تشیع و تسنن هستند.. 

پس   نژاد_پرست_نباشیم#

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

سلام خواهر جان 5تاصلوات فرستادم برا ی حاجت روایی شما 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از یه خانوم دکتر بعیده برای بقیه آدما واژه ((متعفن)) رو به کار ببره😏

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
سلام خواهر جان 5تاصلوات فرستادم برا ی حاجت روایی شما 🌹

علیک سلام❤️ شما چقدر مهربونید😔🌹

منم برای حاجت روایی شما 5 صلوات میفرستم... 

ممنوووووونم🌹

از یه خانوم دکتر بعیده برای بقیه آدما واژه ((متعفن)) رو به کار ببره😏

برید کلیپ توی استوری پیجشون رو ببینید... تا ببینید این افراد بوی تعفن میدن یا نه عزیزم🌹🌹🌹🌹

چینی خفاش خور؟ تازه شنیدم ولی انگار بخاطر کرونا بوده لعنتیا خفاش نخورین 

خیلی خوشمزه بود هممونو بدبخت کردین واسش؟؟ 😟😟

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

لعنت به نژاد پرست نفهمی که دست به کشتار و جنایت میزنه همه میشناسن کیو میگم😏

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
چینی خفاش خور؟ تازه شنیدم ولی انگار بخاطر کرونا بوده لعنتیا خفاش نخورین  خیلی خوشمزه بود هممون ...

شک نکنید بخاطر کرونا بوده😑 منم ازشون ناراحتم... ولی واقعا تابحال نگفتم چینی خفاش خور... شاید بینشون یکی باشه خفاش نخوره دیگه

لعنت به نژاد پرست نفهمی که دست به کشتار و جنایت میزنه همه میشناسن کیو میگم😏

نه والا من نفهمیدم 😐

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
علیک سلام❤️ شما چقدر مهربونید😔🌹 منم برای حاجت روایی شما 5 صلوات میفرستم...  ممنوووووونم🌹

آبجی جون ممنونم، اسمت رو بهم بگو لایق باشم دعاتون میکنم ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز