2777
2789
عنوان

حرفهای شوهر

354 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ازتون کمک میخواستم 

چند روز پیش با شوهرم داشتیم صحبت میکردیم که بحث کشیده شد به رابطه جنسی ، اینکه الان زن هایی که وارد رابطه جنسی برقرار میکنن با یک مرد دیگه قیمتهای مختلفی دارن و بستگی به سن و... واینکه من از رابطه های 3 نفره خوشم میاد ، اگه ی روز بخوام تجربه اش کنم دوستدارم یکی مثل مامانت باشه 😞 نمیدونین وقتی این حرف هارو میزد انگار آب سرد رو سرم میریختن ، من یکسال تو عقدم ، از هیچ رابطه ای دریق نکردم حتی رابطه کامل داریم ولی بازم ... تازه توی سرچ های گوشیش دیدم که فیلمهای پ #و#‍ ر#ن نگاه میکنه من اونروز هیچی بهش نگفتم خودشم بهم گفت چقدر تو خوبی که راحت میشه درمورد این طور مسائل باهات حرف زد ولی من از تو داغون شدم ، الانم دیگه هیچ حسی بهش ندارم ، بنظرتون باید چ خاکی تو سرم بریزم

خدایا چی میخواستیم و چی شد! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت جونه مگع .بهش میگفتی خجالت داره واقعا

یا قمربنی هاشم نذر کردم اگه بارداربشم پسرباشه اسمشو میزارم ابوالفضل .اگه یه دخمل بانمک شیرین زبونم باشه نازنین زینب سقای بی دست دستم بگیر.فقط باید یاد بگیریم کسی رو قضاوت نکنیم ❤

ببخشید ولی انگار یه مشکل جدی وجود داره حداقل تا عروسی نگرفتی وخرج جهاز و...بهت تحمیل نشده برو پیش مشاور وس ک س تراپیست.فیلم دیدن شاید عادی باشه ولی بقیه حرفاش غیر عادی وناجوره

ببین اونجا ک اسم مامانتو اورد 

من بودم با پشت دست محکم میکوبیدم تو دهن کثیفش بعدم از همونجا ی راست میرفتم خونه بابام و تموم میکردم 

کثافط اه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

چی میگفتم بهش ؟ ، تازه زل زده بود تو چشمام و داشت حرف میزد از اندام وااااااااااااای خدا ، دیگه نمیخوام حتی بیاد خونمون اصلا اون موقع لال شده بودم 

خدایا چی میخواستیم و چی شد!