2777
2789
نه یزدی نیستیم 

خوب عزیزم بهت حق میدم عرف جامعه خیلی تاثیر داره و نمیشه کاریش کرد ایناییم که میگن مهم نباشه برات چرت میگن تحمل نگاها و حرفا خیلی سخته ببین عزیزم شما خودت رو باید شاد و شنگول نگه داری سرزنده و با انرژی از خدا بخواه حاجت روات کنه ولی اگه نشد یا دیر شد نگران نباش خدا حواسش هست و بهترینا رو برات در نظر گرفته منم به نیت خواسته‌ی قلبیت یه صلوات برات میفرستم انشالله یه مرد عاشق و مهربون مثل شوهر خودم گیرت بیاد

روستایی که تازه شهر شده

خب یکم حق باشماس.

اصولا روستا دخترا زود ازدواج میکنن.شاید ۲۲ سن زیادی به نظر برسه.ولی برای ازدواج سنت زیاد نیس

میشناسم کسی‌رو که تو روستایی که به قول شما شهر شده زندگی میکنن. سه تا خواهر بودن. ‌بزرگه ازدواج نکرده بود. کوچیکارو نمیدادن. بزرگه تو همون روستا ۴۰ سالگی ازدواج کرد. 

دخترای بعدی ۲۷ و ۳۰ سالگیشون 

قسمتت هرچی باشه همونه.

بزار برا خودشون حرف بزنن حسودا

تحصیلات داری؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب یکم حق باشماس. اصولا روستا دخترا زود ازدواج میکنن.شاید ۲۲ سن زیادی به نظر برسه.ولی برای ازدواج س ...

بله لیسانسم .ممنون از دعای خوبت .خیلی سخته خیلی 

به بعضیا باید گفت چخه چخه سگ هارررر
خوب عزیزم بهت حق میدم عرف جامعه خیلی تاثیر داره و نمیشه کاریش کرد ایناییم که میگن مهم نباشه برات چرت ...

مرسی از دعای خوبت.ولی چندساله دعا میکنم تاثیری نداشته 😢😢😢

به بعضیا باید گفت چخه چخه سگ هارررر
بله لیسانسم .ممنون از دعای خوبت .خیلی سخته خیلی 

خیلی خوبه.خب خدارو شکر ‌کمالات و  جمالات داری .

نگران حرف مردم نباش.بهترین موقع بهترین شخص همراه زندگیت میشه.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
خیلی خوبه.خب خدارو شکر ‌کمالات و  جمالات داری . نگران حرف مردم نباش.بهترین موقع بهترین شخص همر ...

خودم کشیدم درکت میکنم.

ایشاله زودتر ازدواج کنی و خوشبخت شی عزیزم