2777
2789
عنوان

دخترای خونه خراب کن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 44 پست

بنویس مردای کثافت..دخترای هرزه..اینطوری بهتره

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه فرقی میکنه؟ ازنظر من هردوطرف به اندازه مقصرن 

بله خيلي فرق ميكنه اون آقايون متاهل بايد نسبت به همسراشون تعهد داشته باشن نه اون دخترايي كه تو شركت كار ميكنن.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
اکثر شرکتا همینن من هرجا رفتم بجز یه مورد توش کثافت موج میزد

شاید اون یه موردم شما درجریان نبودی... من اصلا فکر نمیکردم اینجا اینجوری باشه، مخم سوووت کشید

بله خيلي فرق ميكنه اون آقايون متاهل بايد نسبت به همسراشون تعهد داشته باشن نه اون دخترايي كه تو شركت ...

اون دخترا هم به اندازه اون مردا عوضی ان که به همجنس خودشون خیانت میکنن، گناهشون ازون مردا کمتر نیست.. حتی حاضرن زن دوم اون مردا بشن

خب اگه خانما پا ندن مرد از کجا هرزه میشه آخه

تا تقاضا نباشه عرضه نیست .گیریم زن بد بود مرد تعهد نباید سرش بشه .اشتباهه مطلقا میگین زن مقصرع.

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂
بله خيلي فرق ميكنه اون آقايون متاهل بايد نسبت به همسراشون تعهد داشته باشن نه اون دخترايي كه تو شركت ...

درسته خدا تاکید کرده به عهدتون وفا کنید. ..اونا متعهد و پایبند به زن و زندگی شون هستن ولی اون دخترای مجرد و ول که نیستن 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
مردی ک ب همه چشم داره بهتره اصلا نباشه خانم پا نده یا بده مرد مشکل داره چشمش دنبال بقیس

درسته اونا مشکل دارن اصن پ ما چرا وا میدیم اگه دختری اهل اینکارا نباشه اونا سست میشن از اینکار آشنا بودی با رسم شکل و عکس مدرک میدادم بهت

وای اینا خونه خراب کن...پس اون مردا چی؟چرا اونا دل به دل اینا میدن،مجرد که تعهدی نداره،ولی اون خیرسر ...

مجرد اگه با مجرد دوست بشه  ازنظر اخلاقی قابل قبوله ولی اینا دارن به همجنس خودشون خیانت میکنن