2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژه بلند نذاره، رژ لبشو یک متر بالاتر از خط لب نکشه و اگه فکر میکنه لبش نیاز به درشت شدن داره حتما ژل تزریق کنه، دناغش در صورتی که خیلی دفرم باشه عمل کنه و ارایش زیاد یا کرم پودر یک دست و زیاد نداشته باشه، چتری به همه نمیاد لطفا لطفا، چتری گذاشتن اصلا هم باکلاس نیست، من از موی بلوند خوشم نمیاد خانوما اعتقاد دارند بلوند کنند و لنز بذارند با کلاس میشند ولی من اعتقادی ندارم و با کلاسی را تو موی تیره میبینم البته به خانومای سبزه و برنز بلوند بیشتر میاد و باکلاس میشن واقعا👌

الان دوست من بینی که عمل کرده ابروشو دو بار تا حالا تتو کرده پهن خط چشم بالا و پایین تتو کرده عینکی ...

کاری نکرده بیچاره چهار تا تتو زده دیگع

امضا ندارم اثر انگشت زدم
سلام اجی خصوصیت پیام دادم💕❤💕

سلام عزیزم خوبی بخدا اصلا حواسم نبوده متوجه نشدم دوستام زیادن بیشتر شونو جواب ندادم شرمنده حواسم نبوده  

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

با اجازه استارتر بچه ها میاین تاپیک آخرم؟

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

آرایش عروسی نداشته باشه خودش باشه موهاش و ابروهایش زرد نباشه 

به پوستش رسیدگی کنه و پوست خوبی داشته باشه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
کاری نکرده 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

نه کاری نکرده ابرو رو که اکثرا الان میروبلیدینگ و... کردن، دماغ هم اکثرا عمل کردن، اون خط چشم و اینا هم که با آرایش همه میکشن

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اللن کیت همین که عکسش رو پروفایلمه به نظر من چهرش با کلاسه ابروش که طبیعیه نصف زنای ایرانی ابرو کاشتن تتو کرده چه کردن ارایشش طبیعیه البته ارایشش زیاده من کمتر میپسندم ولی ارایشش شیکه حالتو بهم نمیزنه رز طبیعی میزنه تا یه وجب با لا و پایین موهاشو ببین