2777
2789
عنوان

دوست پسرم اومده خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور؟ینی شما بیشتر پی گیر هستین؟

منم توجه ومحبت زیادمیخام جوری ک شوهرم خسته میشه واضح میگه برو اینقد بم میچسبی🤭

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
منم توجه ومحبت زیادمیخام جوری ک شوهرم خسته میشه واضح میگه برو اینقد بم میچسبی🤭

😔من خودم قبول دارم مثلا من اصلا زنگ نمیزنم همیشه اون میزنه یا اینکه بی ذوقم مثلا الان ک اومده دوس داره من هیجان نشون بدم اما انقد مشکلات خانوادگی دارم ک اصن نمیتونم درست حسمو بفهمم از طرفی چون جدا شدم همش احساس ترس و وحشت از اینده دارم اخه کسی ک باهاش زندگی کردم اصلا گیر نمیداد یا مثلا ازادم میذاشت وارد حریمم نمیشد...این خیلی گیر میده میگه من محبتی از سمت تو نمیبینم واسه همین بهم میریزم و دعوامونه همش 

عصبی ک میشه کنترل نداره بد حرف میزنه منم میترسم خب 

اونوقت شما که ازدواج دومت هست وباید بسیااااااااارزیاد دقت کنی چه فکری میکنی بااین اقا ازدواج کنی 

شخصیت کنترل گر وسلطه گر 

خودتم که اذیتی دیگه چه کاریه 

مگه حتما بایذ به هرقیمتی باادم اشتباهی ازدواج کنیم 

اونوقت شما که ازدواج دومت هست وباید بسیااااااااارزیاد دقت کنی چه فکری میکنی بااین اقا ازدواج کنی&nbs ...

😔دوسش دارم خب در مقابل بدی هاش خوبی هم زیاد داره اما خب بیشتر از اینکه حقیقتو قبول کنم دلم میخواد بشه درستش کرد...

😔دوسش دارم خب در مقابل بدی هاش خوبی هم زیاد داره اما خب بیشتر از اینکه حقیقتو قبول کنم دلم میخواد ب ...

عزیزم شما دیگه باید تجربه دار باشی به بقیه درس بدی احساستو بذار کنار 

شما ازدواج نمیکنی که طرفتو تغیر بدی ودرستش کنی بلکه باتمام ویژگی هاش درواقع بابله گفتنت میپذیرش بعذ وارد زندگی میشی مدتی که گذشت ظرفیتت پر میشه واونجاست که مثله بقیه خانومای سایت اظهار پشیمانی میکنی 

خانومی عیب روانشناختی اصلا چیزی نیست که پوشیده بشه اصلا شخصی که ازلحاظ روانی سالم نباشه موردی نیست که بگیم هزار ویک چیز خوب داره 

تاوقتی روان طرفمون سالم سالم نباشه ارامش ازدواج معنایی ندارع

😔من خودم قبول دارم مثلا من اصلا زنگ نمیزنم همیشه اون میزنه یا اینکه بی ذوقم مثلا الان ک اومده دوس د ...

خداکمکت کنه عزیزم انش اءالله هرچی ک ب صلاحته پیش بیادواست گلم امیدت بخداباشه اینقدم فکرای بدنکن

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
2790
2778
2791
2779
2792