2777
2789
عنوان

بنظرتون همسرم بی غیرت شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 58 پست
معجون آشغال🤭🤭

ب عشم فوش نده😂😂

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

بابا چرا کودک همسری آخه😕😕😕😕#نه به کودک همسری

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

د... محمد دست بزن داره و فوش میده قرار بوداخلاقشو ترک کنع اما امشب بازم فوش داد و تحدید کرد ک میزنمت... 

منم اصلا جوابشو ندادم... نه براش شام اوردم نه چای... 

اصلا ازکجامعلوم کجا بوده وقتی جواب تلفن منو نمیده... 

الانم دوباره دعوا کردیم بازم تحدید کرد ک میزنمت... الانم گذاشت رفت نمیدونم از دستش چیکار کنم.... ینی ازش جدا بشم

عزيزم اين ادم ارزش زندگي داره؟؟؟؟؟؟

>*
چندسالته چند وقته مزدوج شدي؟؟؟؟؟ مساله اين است!!!!!

17سالمه.14سالگی عقد کریم یه سالو نیمه ازدواج کردیم محمد هم 19سالشه

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
د... محمد دست بزن داره و فوش میده قرار بوداخلاقشو ترک کنع اما امشب بازم فوش داد و تحدید کرد ک میزنمت ...

هیییی وقتای ک عصبیه اینجوری... بعد کلی گریه میکنه میگه ببخشید بیتو نمیتونم🙄

17سالمه.14سالگی عقد کریم یه سالو نیمه ازدواج کردیم محمد هم 19سالشه

نه# به کودک همسری. ۱۴سال؟؟؟😕😕😕😕😕😕😕

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
يا خداااااا عزيزم چقدر زودددددد اي واي اي واي  شوهرت كم سن و سالع كه رفتارش اينه تروخدا ...

اصلا قرار نبود ب ب این زودیا ازدواج کنیم... چون فامیل هستیم خانوادها دورن عقد ما دعواشون شد... ما هم کم سن بودیم سر ما خالی میکردن... میگفتن حرف نزنید دست ندید ب هم.. اخرشم گفتن جدا بشید... ما هم جلو خونوادها وایسادیم و مجبود شدیم زود ازدواج کنیم 

ببين بچستتت خيلي  بي تجربه من با همسرم يسال اختلاف داريم اون ٢٣ بود ازدواج كرديم ناب ...

😂😂

حدس ميزدم فاميليد گلم اميدوارم زندگيت بهشت باشه

اما مرد كم سن خيلي سخته ساختن باهاش

نمیدونم از دستش چیکار کنم رفتارش اینع بچهاس.... تا میاد خونه کل خونع رو ب هم میزنه اول از همه راه پله.... کفشاش همیشع گلیه... و همه جاهم راه میره هزار بار گفتم دنپای پات کن... بعد باهمون کفشا میره دستشوی بعد میاد تو خونه جوراباش یه طرف شلوارش یه طرف... میره اشپزخونه دونه دونه ظرفارو کثیف میکنه جوری ک بشقاب نمیمونه شام بخوریم... لباساشم هرشب لک میکنه یهبار روغن میماله یبار ناهارشو میریزه خلاصه هرشب باید لباس بشورم

>*
حدس ميزدم فاميليد گلم اميدوارم زندگيت بهشت باشه اما مرد كم سن خيلي سخته ساختن باهاش نمید ...

😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز