2777
2789
عنوان

لطفاتوی زندگی بقیه آتیش نندازیم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 26 پست
٩٠ درصد ایرانیا اینطورین قبل از ورود به دانشگاه گیر میدن به کنکور بعدم که میری دانشگاه گیر میدن چر ...

بعد هي ميپرسن عروسي كي هست؟جهاز خريدي؟بعد بچه،بعد بچه ي دوم كه اون تنهاست جفت شن

بعد خونه بعد ماشين....بببببعععععد دارن هميشه چيزي واسه فضولي

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
من دو بار زایمان کردم شوهرم برام یه شاخه گل هم نخرید حتی یه کمپوت برام نخرید😔😔😔

اخی عزیزم 🌹انشالله در اینده برات جبرانمیکنه 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو بار زایمان کردم شوهرم برام یه شاخه گل هم نخرید حتی یه کمپوت برام نخرید😔😔😔

عزیزم اشکالی نداره انشاالله بچه هات سالم باشن گلم

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
اخی عزیزم 🌹انشالله در اینده برات جبرانمیکنه 

نمیکنه
من برای اینکه چیزی نخرید ناراحت نیستم بعد زایمانم هم خیلی اذیتم کرد
تو. بارداریم دعوا کردیم من ۵ خونه بابام بودم وقتی برگشتم بدی هاشو جبران نکرد برای اینکه پول زایمان نده با دل پر خون و چشم گریون رفتم اتاق عمل
پول زایمانم و. خودم دادم

شوهرمن مرد خوبیه اما اصلا اهل هدیه خریدن نیست ولی هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم.وقتی زایمان کردم خواهرم تو جمع بهش گفت خوب اقای ... برای... چی هدیه خریدی پسر به این قشنگی برات اورده؟من و شوهرم به هم نگاه کردیم و لبخندی زدیم و هیچی نگفتیم اما من خیلی از این سوالش بدم اومد به اون هیچ ربطی نداشت.

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

وای خدا خیرت بده دقیقا مثلا چند وقت پیش تو جمع خانوادگی شوهرم بودیم  بعد عروس عموش برگشت گفت ان شاءالله  سال بعد این موقع پسر داری بشی گوسفند  بکشی همینجا به هممون ناهار بدی خب اخه به تو چه ربطی شاید من اصلا نخوام سال بعد بچه داشته باشم اصلا شاید پسر دوست نداشته باشم بعد زنه از خودم می پرسه بچه اینا چی نداری گفتم نه هنوز زوده میگه عه این حرفا چیه یکی بیار بعد من یک ماه بعد دختر خودش عروسی کردم میگم دخترت بچه داره میگه نه فعلا برا چیشه اح حال آدمو بهم میزنن زنگ زدم عمم تبریک عید بگم بر میگرده  میگه خدا امسال بهت پسر بده😡😡😡 تا قبل ازدواج هی میگفتن شوهر نکردی شوهر نکردی الانم همش میگن بچه نداری یکی نیست بهشون بگه من قصد جدایی دارم بچه چی دست از سرم بردارید آن کی میخوایم با فرهنگ بشیم نمیدونم برا هر کسی طبق سلیقه خودمون دعا میکنیم شاید دعای ما برای اون شخص نفرین باشه کاش به زندگی بقیه کاریمون نباشه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
نمیکنه من برای اینکه چیزی نخرید ناراحت نیستم بعد زایمانم هم خیلی اذیتم کرد تو. بارداریم دعوا کردیم ...

خب عزیزم چرا با این وضعیت باز بچه دار شدی

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐