2777
2789
رفتم امروز کاری نکرد برامون😑

با یه بار که نمیشه 

باید حداقل ۹ماه بری 

یه قرص هست برا قلیایی کردن خون 

یه آزمایش phهست 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من شنیدم بعضی دکترام تعیین جنسیت میکنن 

اینا حرفه درصد موفقیتشم پایین.ازنظر منکه فرقی نداره حالا پسر دارم دخترم بود واسش میمردم

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
مرسی خاهر امروز دکتر بودم گفتم چیکار کنم ولسه بچه پسر بهم خندید گفت مگه تو چته دختر چشه خلاصه بهم پر ...

ببین من کلا لبنیات دوس ندارم واقعا کم کم میخورم خیلی کم (قبل بارداری)

شوهرمم معمولیه  میخوره همیشه

البته بعضیا میگن مرد نباید لبنیات بخوره!

ان تی گف پسره ب احتمال زیاد

چون حس کردم موثره خوردن لبنیات بهت گفتم

ولی واقعا تا خدا نخواد نمیشه تو هم اصراری نداشته باش ک مطمئن باش برعکس میشه

پسر و دختر هردو شیرینن😍

جنسیت رو مرد مشخص میکنه تو فامیل شوهر من همه پسرزان

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
ببین من کلا لبنیات دوس ندارم واقعا کم کم میخورم خیلی کم (قبل بارداری) شوهرمم معمولیه  میخوره ه ...

مرسی گلم دوتاشون عشقن خانواده شوهرم یکم مردسالاری دارن برا همین منم یخورده حساس شدم

درسه ی مشت ادم بیسواد که دورت باشه درک نمیکنن

ولشون کن قرار نیست جوابگو همه باشی هرچی خدا داد مهم سلامتیه تو فکر جنسیت نباش

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
درسه ی مشت ادم بیسواد که دورت باشه درک نمیکنن

زن عمو من به قصد پسر دارشدم حامله شد همش میرفت سر امام زادها دعامیکرد که پسر باشه گفت اگه دختر باشه نمیخوامش بچش پسر شد ولی سندورم دون داره ناشکری خوب نیست