بعضیا میان قضاوت میکنن میدونم اصلا اتفاقی نیس که بشه توجیح کرد از هر لحاظ ما فقط از دور شاهد ماجرا هستیم نمیدونیم کی راس میگه کی دروغ میگه وقتی میایم قضاوت میکنیم دنیا مارودنبال میکنه تا تو اون شرایط قرار بگیریم اونوق میگه بزار ببینم تو که اونجوری قضاوت میکردی چه واکنشی نشون میدی خودت.همه ی ما انسانیم شیطون همه ی مارو گول میزنه هیچکدوم معصوم نیستیم اشتباه داریم فقط بیاین بگیم خدا خودش کمک کنه خدا خودش به عزیزانش صبر بده هدایتشون کنه فقط یه لحظه فرصت داریم تا گناه کنیم یا نکنیم بیاین دعا کنیم خدا کمکمون کنه اون یه لحظه بتونیم خودمونو کنترل کنیم و راه درست و انتخاب کنیم🙏❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔