2777
2789
عنوان

لطفا دیگه تاپیک رومینا نزنین🙏

306 بازدید | 26 پست

بعضیا میان قضاوت میکنن میدونم اصلا اتفاقی نیس که بشه توجیح کرد از هر لحاظ ما فقط از دور شاهد ماجرا هستیم نمیدونیم کی راس میگه کی دروغ میگه وقتی میایم قضاوت میکنیم دنیا مارو‌دنبال میکنه تا تو اون شرایط قرار بگیریم اونوق میگه بزار ببینم تو که اونجوری قضاوت میکردی چه واکنشی نشون میدی خودت.همه ی ما انسانیم شیطون همه ی مارو گول میزنه هیچکدوم معصوم نیستیم اشتباه داریم فقط بیاین بگیم خدا خودش کمک کنه خدا خودش به عزیزانش صبر بده هدایتشون کنه فقط یه لحظه فرصت داریم تا گناه کنیم یا نکنیم بیاین دعا کنیم خدا کمکمون کنه اون یه لحظه بتونیم خودمونو کنترل کنیم و راه درست و انتخاب کنیم🙏⁦❤️⁩

قوی باش یه دختر شکست نمی خوره⁦⁦☺️⁩💪🏻⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازاین به بعدهرکی تاپیک رومینابزنه خراست😐

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
من زدم و‌حرف خودمو زدم عکس دوس پسرشو ماجرارو نشر ندادم

👌حق با شماس

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
من بیشتر از تاپیک رومینا، درخواست تاپیک رومینا نزنید دیدم از دیشب والا    

من ندیدم فقط میام میبینم عکس دوس پسرشو دارن پخش میکنن واقعا چرا باید عکس اون دختر پخش بشه دنیا ازاون دست کشیده اینا نه

قوی باش یه دختر شکست نمی خوره⁦⁦☺️⁩💪🏻⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز