2777
2789
عنوان

کیا هفته ۱۷ رفتن آنومالی پشیمونن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 23 پست
دوساعت بیمارستان صارم بودم ۱ میلیون هزینه کردیم

فدای سربچت ایشالا سالم باشه ولی بنظر من سونوگرافیستی ک تجربه نداره وبلدنیست نباید هرسونویی روقبول کنه دکتریم که بارش نیست قبول کنه بارش نیست

چراچوب نفهمی یسریارو تواین گرونی مابدیم

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سربچت ایشالا سالم باشه ولی بنظر من سونوگرافیستی ک تجربه نداره وبلدنیست نباید هرسونویی روقبول کن ...

ممنون عزیزم چه روزای سختی رو میگذرونم الهی بحق دل شکسته ام هیچ مادری این حال و تجربه نکنه

گفتن دوتا کیست بزرگ تو سرشه یه قسمت از مغز هم کامل نشده البته خودشون زیر لب هی میگفتن خوب سنش کمه

ببین تا چند هفته مجوز سقط میدن خدای نکرده اگه مشکلی باشه خدا نکنه مشکلی باشه ولی قبل از اون حتما برو دوباره

والا رفتم بیمارستان صارم ولی ای کاش پام میشکست و نمیرفتم اون ته دلمو خالی کرد اما بعدش رفتم پیش دکتر ...

خدا لعنتشون کنه همشونو از صارم متنفرم بچمو مفت مفت اونجا از دست دادم خدا همشونو لعنت کنه بی مسئولیتن ، بمیرمم دیگه پامو تو اون خراب شده نمیزارم

خدایا خودت مواظبش باش🙏
چی گفتن بهتون؟

نمیخوان خاطره بدو اینجا تعریف کنم من موقع زایمان برام اتافاق افتاد تو صارم، فقط پول الکی ادعا الکی همشون بی سوادن دیگه پاتو نزار اونجا اینهمه دکتر خوب تو تهران هست منم به حرف یکی از دوستام رفتم یه عمر پشیمونی برام موند جگرم سوخت

خدایا خودت مواظبش باش🙏
نمیخوان خاطره بدو اینجا تعریف کنم من موقع زایمان برام اتافاق افتاد تو صارم، فقط پول الکی ادعا الکی ه ...

وقتی به دکتر طهماسب پور گفتم تو بیمارستان صارم اینارو گفتن فقط سرشو به نشونه تاسف تکون داد گف اونجا دکون بازاره هیچی حالیشون نیس