2777
2789
نمی دونم والا من که خیلی زود چاق میشم متفورمین‌میخوردم اشتهام همون‌جوری زیاد بود و زیاودمیخوردم ول ...

خیلی خوبه ک وزنتون اومد پایین من واقعا از شکم بدم میاد اینم ک اینجوریه باید با دکترم حرف بزنم  

خیلی خوبه ک وزنتون اومد پایین من واقعا از شکم بدم میاد اینم ک اینجوریه باید با دکترم حرف بزنم & ...

اره رژیم گرفتم

کم خوردم و ورزش کردم وچای سبز خوردم

قبلا ۷۵ کیلو‌بودم الان ۵۷ اینا هستم

منم‌شکمم خیلی بزرگ بود و فولیکول هام کوچیک بودنذ

جدیدا نرفتم سونو ببینم درچه وضعی هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین متفورمین کاری که میکنه قند اضافی بدن رو از بین میبره برای کسایی که مشکل قند دارن تجویز میشه قند بدنشون تنظیم بشه.. دوزش نسبت به میزان قند تولیدی بدن خیلی مهمه که یهو قند بدن خیلی نیاره پایین طرف بیهوش بشه... خیلیا که قند طبیعی دارن برای اینکه پروسه لاغریشون سریعتر پیش بره و قند جذب بدنشون نشه میان متفورمین میخورن ولی نمیدونن چه ریسکی بزرگی دارن میکنن اگه قند یهو بیفته خدایی ناکرده تشنج و غیره داره ! حالا چرا روی خیلیا تاثیر نداره برای لاغری اول به دوزش هست دوم به مشکل قندشون، احتمالا شما دوز مصرفیتون همه میره برای تنظیم قند و سایر مشکلات و دیگه باعث لاغری نمیشه! ولی اینکه چاقتون کنه احتمالا بخاطر کاهش قند شما کمی شیرینی جات و خوراکیتون بیشتر شده... یا عوارض داروهای دیگه اس... با دکترتون مشورت کنین برای سفت شدن شکمتون شاید از رحمتونه

ببین متفورمین کاری که میکنه قند اضافی بدن رو از بین میبره برای کسایی که مشکل قند دارن تجویز میشه قند ...

خیلی ممنون ک وقت گذاشتین و تایپ کردین اره روز اول پریودیم باید برم پیشش سوال میکنم

میشه وقتی رفتی خبرشو بم بدی منم فولیم ۱۰ .۹ هست

منم همین‌حدودا بود

البته یادم رفت بگم دو هفته پیش رفتم‌دکتر خودش سونو کرد ولی اندازه نگفت فقط گف فولی دارم 

با کلومیفن خیلی رشد‌میکرد ولی خب کلومیفن‌عوارض داره مثلا من تمرکزمو از دست داده بود 

می‌دونی که‌بیشتر از سه‌دوره نباید بخوری 

فولیکول هام‌ تو‌اون سه ماه رشد‌کردن ولی باردارنشدم چون‌لوله‌هام‌بسته‌هستن  قراره برم عمل کنن یه لوله مو کامل ببندن چون به خاطر بارداری خارج از رحمی که‌داشتم اون‌لوله م ملتهب شده والتهاب ها میریزن  داخل رحم‌نمی ذارن‌باردار شم

ولی متفورمین با مشورت پزشکت بخور عوارضش خییییلی کمه و تاثیر تدریجی می ذاره رو تخمدان ها مثل کلومیفن یه‌دفعه نیست که ضررش  زیاد باشه

منم همین‌حدودا بود البته یادم رفت بگم دو هفته پیش رفتم‌دکتر خودش سونو کرد ولی اندازه نگفت فقط گف فو ...

من اولش کلومیفن خوردم الانم متفورمین ولی کلومیفن چاقم نکرد این متفورمین هی روز ب روز چاق ترم میکنه چاقیم واسه حاملگی خوب نیس من خیلی میترسم بچه دار نشم اخه کی با فولی ۹ شده ک من بشم😔

خب دکترت بهت لتروزل نداد؟ زیادهم‌نیست وزنت  البته به قدت بستگی دارع

ن نداده خیلیا پیش این دکتر حامله شدن همه ازش تعریف میکنن واسه همین قبولش دارم خداکنه نتیجه بده  خودم حس میکنم وزنم بالاس قدم ۱۶۰