2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حق داری از این رفتار ناراحت بشی. چی بگم.من داداش ندارم.دوتا آبجی هستیم.نمیتونم درکت کنم.ولی خودم ...

البتہ من دو تا زن داداش دارم اون یکی خونہ اش دورہ 

با اون یکی کاری ندارہ 

ولی از این یکی ھر جا بررہ کلی تعریف اشو میکنہ ، از برادر زادہ ام کلی تعریف میکنہ ھر جا برہ میگہ اگہ نیاد کلی دلم براش تنگ میشہ ، حالا دختر من این وسط نخود چی ھم محسوب نمیشہ 

عزیزم مامان منم داداشمو بیشتر دوست داره

هممون هم میدونیم

ولی ناراحتم نمیکنه این قضیه

منو هم دوس داره قطعا

ولی هوای داداشمو بیشتر داره

خدا رو شکر تنشون سالم باشه

فقط در مورد النگوی بدل

هیچ اشکالی نداره طلا نخریدی

اما بدل دست دخترت نکن ممکنه حساسیت پوستی بگیره

به مادرت هم بگو باشه اگه دستم اومد میخرم براش

بخند، همین  
البتہ من دو تا زن داداش دارم اون یکی خونہ اش دورہ  با اون یکی کاری ندارہ  ولی از این یکی ...

میدونی چیه.

بنظرم مادرتون اینکه رو لباس و خرید دختر شما نظر میده شاید میخواد ایرادشو بگیره که از برادرزادتون کم‌نیارهو شما ایراد رو برطرف کنی.البته ایراد از نظر مادرتون.درواقع تو مقایسه قرار میده اما به لحن و روش اشتباه.

عزیزم مامان منم داداشمو بیشتر دوست داره هممون هم میدونیم ولی ناراحتم نمیکنه این قضیه منو هم دوس د ...

من و اون یکی داداش ام میدونیم  کہ داداش بزرگمون رو بیشتر از ھمہ دوست دارہ ، بخدا تا حالا ھرگززز ناراحت نشدم ، ولی اینکہ بین بچہ ھامون فرق میزارہ زورررررم میاد ھمییییین ، خیر سرررم مادرمہ ھااا دوست دارم بچہ ام رو بخواد ، مگہ گناہ کرددددم ؟!!! 

جدی ؟ نمیدونم یعنی خودش توی ذات اش ھمینہ ؟ 

اره دست خودش نیس اخلاقشون این مدلی هرکاری کنی بیشترین محبتاهم کنی بازهممینجوری ولی به این منظورنیس ک دوست نداره بچشو صددرصد دورازجون اگ بگن بین تو یا عروستون فقط یه نفرتون میتون سالم باش مامانت تورو انتخاب میکن یا اگ طوریت شه واسه تو کلی غصه میخوره ولی اخلاقش اینجوری ک همش ضدحال میزن یا بقیه رو میزن تو سر آدم😺

من و اون یکی داداش ام میدونیم  کہ داداش بزرگمون رو بیشتر از ھمہ دوست دارہ ، بخدا تا حالا ھرگززز ...

مامان منم میگه دوست دارم بچهای همتون بیان تو حیاط بازی کنن

بعد پسر داداشت بیفته دنبالشون همه رو بزنه😂😂😂😂

البته داداشم بچه نداره هنوز

بخند، همین  
بحث سلیقہ ی خودش نیست میگہ زن داداش ام خوشگل تر گرفتہ واسہ دخترش برای تو خوشگل نیست ، والا من کہ میب ...

بگو انتخاب شوهرمه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
عزیزم مامان منم داداشمو بیشتر دوست داره هممون هم میدونیم ولی ناراحتم نمیکنه این قضیه منو هم دوس د ...

نہ خدا روشکر مشکل پوستی ندارہ نگاہ کردم ، خووب مامانم خودش میدونہ این رو کہ ما داریم کلی رعایت میکنیم و پول خرج نمیکنیم تا بتونیم بزودی بریم خونمون ، من خودم رفتم النگوم رو فروختم واسہ خونہ ،،،، حالا برم النگو طلا بگیرم واسہ دخترم ،،،، خوووب اگہ پول دستمون بود کہ نمیفروختیم ،،، والا چہ حرفھا

میگی چکار کنم بیخیال ھمہ چیز بشم ، ھیچ عکس العملی نشون ندم؟ 

هرکاری کنی درست نمیشه ما ک هرچقد بی محلی کردیم یا محبت بیشتر و .. هیچ جوره درست نمیشه کسی ک ۶۰ یا ۵۰ سالش اخلاقش عوض بشو نیس باید باهاش کناراومد غصه اشو نخوری بدونی دست خودش نیس و اخلاقش نذاری پای اینک دوستت ندار