2777
2789
عنوان

اونایی که میگن حق این دختر مرگ نبوده...

| مشاهده متن کامل بحث + 2782 بازدید | 66 پست

کار دولتهه🤣🤣

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

قضاوت کار ما نیست 

شاید انقدر پدرش باهاش بدرفتاری میکرده و ... که سمت اون پسر کشیده شده 

شاید اقدر جو خونشون بد و افتضاح بوده که قبول کرده با پسره فرار کنه 

قضاوت# _ نکنیم 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاصل تربیت پدر مادر بود 

از کجا معلوم پدر مادرش از همه لحاظ بهش میرسیدن؟ مالی ، عاطفی  و...

خب مثلا گفته نذاشتن بره مدرسه !! تنها به این دلیل که با پسر دوست شده بود؟!!! با چه منطقی نفرستادنش مدرسه

وقتی هی بخوای یکیو محدود کنی از جاهای دیگه میزنه بیرون

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

و براي من جالبه همه ي افكار حول يه نوجوون پر از هورمون ك يه اشتباهي انجام داده ميچرخه

كسي يه مرد بالغ رو نميبينه و مجازات نميكنه بابت كار هاش؟يه مرد ٣٥ ساله ي پدوفيلي

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بابا به جنون رسیده پدر! واضحه! جنون که شاخ و دم نداره... من با واسطه یه خانم رو میشناختم که وقتی جنون بهش دست میداد (جنون ادواری) بچه کوچیکش رو میبرده تو بالکن به حالتی که یعنی بخواد پرتش کنه پایین میگرفته بچه رو، بچه که گریه میکرده با محبت بغلش میکرده که مثلا نجاتش داده!!! 

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
و براي من جالبه همه ي افكار حول يه نوجوون پر از هورمون ك يه اشتباهي انجام داده ميچرخه كسي يه مرد با ...

👏👏👏👏

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
بابا به جنون رسیده پدر! واضحه! جنون که شاخ و دم نداره... من با واسطه یه خانم رو میشناختم که وقتی جنو ...

باباهه روانی بوده دیگه .

اینم ک گفتی کاملا مشکلدار بوده

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

خدا به هیشکی بچه نا فرمان نده.حالا من کاری به ماجرای این طفل معصوم ندارم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

چرا پسرارو که این همه دختر بازی میکنن به قتل نمیرسونن و مایه افتخارشونه الان ی دخترو بخاطر اینکه با پسر دوست شده میکشن؟

چرا زنهارو ادم حساب نمیکنن واقعا؟

بسه اینقدر تاپیک این بنده خدا رو نزنید اهههه

باور کن میخام سرمو بکوبم بابا ماها کم درد داریم اینا هم هی اینجور تایپ میزنن خواهش میکنم بس کنید خسته نشدیم فقط وقتی میخاییم فراموش کنیم باز به یادمون میاد

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

قشنگ معلومه باباش مشکل روانی داشته که خودشم همش اصرار میکرده که من رو تحویل بابام ندین اصلا ممکنه از دست باباش فراری شده باشه؟؟؟

من خیلی فرار کردن دخترارو دیدم اما ندیده بودم کسی سر دخترشو اونم تو خواب ببره!!ادیده بودم زندانی کنن تا وقتی که ازدواج کنه یا در حد مرگ بزننش و از همه محرومش کنن..اون حتما یک مشکل داشته...آخه اون فقط ۱۳ سالش بوده خیلییی بچه بود🥺🥺🥺

🤐