parisazanjan مدیر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 عنوان تیرگی زیربغل | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 47 پست زیربغلم تیره هستش ...خیلی بده خودم بدم میییییاد دیگه چه برسه به شوهرم😭😭😭با چه روشی میتونم روشن کنم ؟؟؟؟ برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1399/03/06 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraaa147 عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 943 صد در صذ ببخشید لیزر زیربغل باعث میشه که آدم دیگه اصلا عرق نکنه و نیازی به مام و اسپری نداشته باشه یا نه؟
seli24 عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 985 ببخشید لیزر زیربغل باعث میشه که آدم دیگه اصلا عرق نکنه و نیازی به مام و اسپری نداشته باشه یا ن ... نه فقط مو رو کم میکنه اصلا ربطی به عرق نداره
seli24 عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 985 ببخشید لیزر کردین توی کم شدن تعریق و بو نگرفتن هم داشت یا نه؟ اینکه دیگه نیازی به مام و اسپری نداشته ... برای عرق فقط و فقط به زیر بغل سرکه سیب. بزن عالیه نه عرق میکنی نه عرق ت بویی میده حرف نداره